≫ 

Adel: Alkohol mi je uzeo tatu. Kad je umro, imala sam osećaj kao da se rana zatvorila

- Imala sam doslovno nula očekivanja od drugih ljudi jer sam na primeru mog oca naučila da ih nemam - rekla je pevačica

  • 0
Adel, Adele Adel / Foto: Profimedia/CBS

Adel je u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Opri Vinfri govorila o raznim temama iz svog privatnog života, na način na koji to pre nije činila.

Jedna od stvari o kojima je rešila da otvori dušu je i njen odnos sa ocem Markom Evansom.

Naime, Mark je Adel napustio kad je imala samo dve godine, a pomirili su se neposredno pre njegove smrti, u maju 2021. godine.

Adel je istakla da je čitavog života samo htela da ima sopstvenu, funkcionalnu porodicu.

- Nedostajali su mi prisutnost i trud moga oca, ali konačno sam shvatila da je to bio alkohol, on mi je uzeo tatu - rekla je Adel.

Istakla je da ju je odsutnost oca oblikovala.

Nije želela da bude ponovo povređena, zbog čega je, zbog vlastitog odbrambenog mehanizma, povređivala svoje partnere.

- Imala sam doslovno nula očekivanja od drugih ljudi, jer sam na primeru mog oca naučila da ih nemam. On je bio razlog zašto nisam u potpunosti shvatila šta znači imati odnos pun ljubavi s nekim - dodaje pevačica.

Mark Evans nije ni slušao Adeline hitove koje je objavljivala tokom godina, a priznao je da je poslušao samo njenu pesmu "Hometown Glory".

- Nikada nije pustio nijednu drugu moju pesmu, jer je priznao da mu je to previše bolno - rekla je Adela, koja je htela da mu otpeva pesmu "To Be Loved", koja govori o tome koliko je njegova odsutnost uticala na nju.

- Bilo je to neverojatno iskustvo i za njega i za mene. Mislim da me je mogao slušati kako to pevam, ali ne kako mu to govorim - jako smo slični - kaže.

Na kraju mu je putem Zooma otpjevala novi album, putem interneta, neposredno pre nego što je preminuo.

- Njegovi favoriti bili su svi moji favoriti, što mi je bilo neverovatno. Bio je ponosan na mene što sam napravila taj album. Bilo je to vrlo zaceljujuće iskustvo i kada je on umro, imala sam osećaj kao da se ta rana doslovno zatvorila - zaključila je Adel.

Adel je pričala i o razvodu od Sajmona Koneckog.

- U to vreme sam bila jako mlada i mislim da sam se vrlo lako mogla samouništiti i krenuti u krivom smeru, jer sam bila toliko opterećena svom tom slavom. No, srećom, došao je on i bio je najstabilnija osoba koju sam ikada imala u životu do tog trenutka. Čak i sada mu toliko verujem da bih mu poverila svoj život - rekla je Adel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA