Rijana u pidžami sa ogromnim izrezom na zadnjici: Gaćice ne nosi i baš svi kažu "uh..."

Kada je okrenula leđa, video se bezobrazan izrez na zadnjici

  • 1

Slavna pevačica Rijana pokazala je svoju novu novogodinju kolekciju pidžama, međutim, veliku pažnju privukla je njena naga zadnjica.

Na prvi pogled, u pitanju je jednostavna plava karirana pidžama, šorts sa čipkastim pojasom, isti takav bruhalter i košulja.

No, Rijana je pokazala donji deo pidžame sa velikim izrezom na zadnjici. Sa prednje strane, pantalone izgledaju sasvim obično. Međutim, kada se okrenula, video se bezobrazan izrez na zadnjici koji krasi podesiva mašna.

Za samo jedan dan, ova objava postala je hit na mrežama, brojni fanovi pevačici su uputili pohvale, ali bilo je i pojedinaca kojima se ova odevna kombinacija za spavanje nije dopala.

No, ako je suditi po komentarima, Rijanina zadnjica se svima dopala.

"Bukvalno sam se zaljubio", "Ove pidžame svi muškarci žele za svoje žene", "Vau, kakva guza", "Prijatno iznenađenje", "Predivna si", "Odlično ti stoji", "Boginjo!", "Bomba!", "Predobro, guza top", neki su od komentara.

Inače, pidžama otvorenog dela na zadnjici samo je jedan od mnogih novih komada u Rijaninoj prazničnoj kolekciji. Ranije ovog meseca, ona je podelila svoje najnovije fotografije kampanje za "Savage k Fenti" noseći ljubičasti komplet donjeg veša koji se sastoji od čipkastog brushaltera sa izrezom, odgovarajućih tangi, podvezica i čarapa

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA