"Dajanina osveta princu Čarlsu iz groba": Ovo je poslednja želja Lejdi Di za sina Vilijama

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna - rekao je izvor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mrcke
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marija Ilić

    03. decembar 2021 | 17:48

    Čarls kao školski primer Edipovca nije zaslužio da bude kralj.

  • Natasa

    03. decembar 2021 | 00:48

    Veza Carlsa i Kamile je zapoceta i pre vencanja i bilo cega sa Dajanom. Jasno je da Carls nije mogao da se ozeni u to vreme zenom koju je voleo ali nije mi jasno ja jedna zena svesno pristane da se uda za coveka kome je druga srce zarobila. Dajana je ocigledno bila jako ambiciozna. Uprkos svojoj mladosti i lepoti izgleda da nije ni na koji nacin uspela da u tom braku uprkos zajednickoj deci pridobije njegovu paznju. U citavoj toj papazjaniji Dajana je najveci gubitnik. Carls je ispunio svoju duznost, ruzno je to reci, ali tako je, ostvario se u ulozi oca, kraljevini obezbedio naslednike krune i nastavio da zivi za svoju ljubav. On se time bez obzira na dalja desavanja vec odrekao krune na neki nacin zarad ljubavi. Kamila kao ljubavnica, nepodobna za presto zbog prethodnog braka i dece je i tokom braka Carlsa i Dajane dobila sta je htela-ljubav a sada je jos i zakonita zena svoje ljubavi i jos ima i titulicu, za nju takodje savrseno. Dajana je svesno usla u brak sa covekom koji je voleo drugu, dobila decu a i pored toga ostala za njega nebitna, dozivljavala nervne slomove, borbu sa depresijom, ljubavnike, razvod....I da nije umrla njen zivot bi sa stanovista emotivne ispunjenosti bio apsurdan. Kad je covek mlad treba da voli i da mu ljubav bude uzvracena, to je nesto najlepse bez obzira da li takva ljubav rezultira brakom i decom. Svako od nas ima neku takvu ljubav. Zalosno je kad najlepse godine provedes jureci za nekim ko ti ljubav ne uzvraca.

  • Mrcke

    03. decembar 2021 | 00:08

    Prvo da se zna Carls je pravoslavne veroispovesti i zato nece biti kralj. Imace veliki dobrotvor za Svetu goru i Hilandar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA