"Dajanina osveta princu Čarlsu iz groba": Ovo je poslednja želja Lejdi Di za sina Vilijama

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna - rekao je izvor

Komentari

 • Marija Ilić

  Čarls kao školski primer Edipovca nije zaslužio da bude kralj.

  6
  1

  Podelite komentar

 • Natasa

  Veza Carlsa i Kamile je zapoceta i pre vencanja i bilo cega sa Dajanom. Jasno je da Carls nije mogao da se ozeni u to vreme zenom koju je voleo ali nije mi jasno ja jedna zena svesno pristane da se uda za coveka kome je druga srce zarobila. Dajana je ocigledno bila jako ambiciozna. Uprkos svojoj mladosti i lepoti izgleda da nije ni na koji nacin uspela da u tom braku uprkos zajednickoj deci pridobije njegovu paznju. U citavoj toj papazjaniji Dajana je najveci gubitnik. Carls je ispunio svoju duznost, ruzno je to reci, ali tako je, ostvario se u ulozi oca, kraljevini obezbedio naslednike krune i nastavio da zivi za svoju ljubav. On se time bez obzira na dalja desavanja vec odrekao krune na neki nacin zarad ljubavi. Kamila kao ljubavnica, nepodobna za presto zbog prethodnog braka i dece je i tokom braka Carlsa i Dajane dobila sta je htela-ljubav a sada je jos i zakonita zena svoje ljubavi i jos ima i titulicu, za nju takodje savrseno. Dajana je svesno usla u brak sa covekom koji je voleo drugu, dobila decu a i pored toga ostala za njega nebitna, dozivljavala nervne slomove, borbu sa depresijom, ljubavnike, razvod....I da nije umrla njen zivot bi sa stanovista emotivne ispunjenosti bio apsurdan. Kad je covek mlad treba da voli i da mu ljubav bude uzvracena, to je nesto najlepse bez obzira da li takva ljubav rezultira brakom i decom. Svako od nas ima neku takvu ljubav. Zalosno je kad najlepse godine provedes jureci za nekim ko ti ljubav ne uzvraca.

  46
  8

  Podelite komentar

 • Mrcke

  Prvo da se zna Carls je pravoslavne veroispovesti i zato nece biti kralj. Imace veliki dobrotvor za Svetu goru i Hilandar.

  10
  12

  Podelite komentar

  • Dusan

   @Mrcke

   Pricas glupost,Carls Pravoslavac,hahahaha<

   0
   0

   Podelite komentar

 • Drag

  Po i treba Carls da se skloni i ustupi mestu Vilijamu, kad ga je ostavio bez majke nek mu prepusti presto. Ima Kamilu zbog koje je ostavio Dajanu po nek uživaju.

  50
  3

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima