≫ 

Kolega ne veruje Boldvinu da nije povukao obarač: "Za kakve nas idiote smatrate?"

- Pre tri nedelje, to je bio rekvizit. Pre četiri nedelje niko nije znao kako je ovo pravo oružje napunjeno na setu... - rekao je Džon

  • 1
Džon Šnajder i Alek Boldvin

Foto: Profimedia/Everett Collection/Patriot Pics / BACKGRID

Američki glumac Džon Snajder kritikovao je kolegu Aleka Boldvina nakonintervjua u kom je govorio o tragediji, kada je na setu filma slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Boldvin je u prvom zvaničnom intervjuu nakon tragedije rekao da a on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je ubijena Halina.

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin Stefanopulosu u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na ABC.

Snajder je naveo da je intervju osmišljen tako da nam bude žao Aleka Boldvina, on tvrdi da su glumčevi emotivni odgovori sa suznim očima tokom intervjua bili ne tako iskreni. Džonje doveo u pitanje tvrdnje u intervjuu, pitajući da li bi gledaoci trebalo da "veruju da je pištolj opalio sam od sebe".

- Ovo je divan posao u kom svi radimo. Počastvovani smo i privilegovani što smo deo toga. Dakle, kada neko napravi s***e, što su očigledno Džordž i Alek ovde uradili, i očigledno je da je Halina još uvek mrtva, njena porodica je još uvek bez majke, bez žene, onda je to apsurdno - poručio je glumac.

- "Propagandna mašina" odgovorna je za održavanje ideje da je Boldvin "žrtva". Pre tri nedelje, to je bio rekvizit. Pre četiri nedelje niko nije znao kako je ovo pravo oružje napunjeno na setu. Danas nije povukao obarač - rekao je glumac.

- Za kakve nas idiote smatrate? - upitao je Snajder,  a zatim dodao da je "i dalje neoprostivo" ne proveriti oružje kada vam ga predaju, čak i ako vam je rečeno da je ispražnjeno.

Podsetimo, Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, ubivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Video: Oružaru je puška otkinula prst: Biković o nesrećnom slučaju koji se desio na snimanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA