≫ 

Kim razočarala "siromašnom" božićnom čestitkom: Bez glamura, pola porodice fali

Kardašijankine fanove najviše je pogodilo što Kanje nije na čestitki

  • 0
Kim Kardashian Kardašijan Kim; Foto: E! Entertainment / Ferrari / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan razočarala je fanove prazničnom čestitkom koja ove godine nimalo ne liči na one od prethodnih godina, jer se Kim odlučila za nešto skromniju verziju božićne čestitke.

Ovog puta nije bilo skupih dizajnerskih komada, već su Kim i njeni članovi poredice nosili trenerke. To je pomalo neobično, s obzirom na to da ih često imamo priliku videti u glamuroznim izdanjima.

Kardašijanka je pozirala sa svojom decom, Nort (8), Saintom (6), Čikagim (3) i Psalmom (2), majkom Kris Džener (66), sestrom Kloi (37), njenom naslednicom Tru (3), kao i sa Robovom ćerkom Drim (5).

Na čestitki su nedostajale Kortni Kardašijan sa decom, Kajli Džener i njena naslednica, kao i Kendal Džener, ali i Kimin bivši muž Kanje Vest, što su Kardašijankini fanovi primetili, a sudeći po reakcijama, očigledno im i smeta.

"Gde je ostatak porodice?", 'Ovde tako nedostaje Kanje", "'Ne možemo da se pretvaramo kao da ste svi na okupu, kada niste", "Koje razočarenje", "Ovo nije porodična čestitka, fali polaporodice", "Žao mi je što nema Kanjea", neki su od komentara.

Podsetimo, Kardašijanki održavanje dobrih odnosa sa Vestom dodatno otežava stvari, posebno sada kada je u vezi s glumcem Pitom Dejvidsonom (28).

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Trenutno se ne slažu, kako navode strani mediji, i jedva da zajedno mogu biti u istoj prostoriji.

Video: Nova zadrugarka bila sa bivšim Kim Kardašijan: Ko je sportista kom nisu odolele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA