Bred Pit u tajnoj vezi sa poznatom švedskom pevačicom? Konačno se skrasio nakon Anđeline

Navodno je njihova veza započela sredinom 2021. godine

  • 0
Bred Pit i Like Li

Foto: Profimedia The Mega Agency / Brian J Ritchie/Hotsauce/Shutterstock Editorial

Holivudski glumac Bred Pit (58) navodno je u vezi sa švedskom pevačicom Like Li (35), autorkom velikoh hita "I Follow Rivers".

Sve više se šuška o navodnoj, "tajnoj vezi", Breda i pevačice, uprkos tome što par nikada nije fotografisan zajedno. Spekulacije su pojačane popularnom Instagram stranicom za tračeve "Deukmoi", koja je tvrdila da su njih dvoje "samo prijatelji".

Međutim, izvor za "The Sun" povezao je par i tvrdi da Like živi tri minuta vožnje od Breda, što čini ovu tajnu romansu jednostavnijom za sakrivanje.

Navodno je njihova veza započela sredinom 2021. godine. Međutim, Bred je i ranije bio povezivan sa drugim poznatim, ili nepoznatim ženama.

Još od kada se rastao od Anđeline Džoli, mediji su ga povezivali sa Neri Oksman i Nikol Poturalski.

Iako razveden od Anđeline Džoli, a brak je pukao još 2016. godine, Bred je i dalje u sudskim sporovima sa bivšom suprugom oko starateljstva nad petoro zajedničke dece.

Like Li najpoznatija je po svom velikom hitu "I Follow Rivers", a imala je i nekoliko kolaboracija sa velikim holivudskim muzičkim zvezdama, uključujući i producenta Marka Ronsona, koji je takođe radio sa Majli Sajrus i Lejdi Gagom.

Video: Od grobara do prodavačice krofni: Prvi poslovi najpoznatijih ljudi današnjice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA