Čuveni Hagrid iz filma "Hari Poter" izgleda neprepoznatljivo: Živi kao vuk samotnjak u adaptiranoj štali

Glumac Robi Koltrejn (71) povukao se od očiju javnosti i preselio u brda

  • 0
Robbie Coltrane Printskrin: Youtube/The Movie Times, Profimedia/Warner Bros Co / Everett

Škotski glumac Robi Koltrejn osvojio je dečja srca u popularnoj seriji filmova u kojima je igrao lik Rubeusa Hagrida, a danas glumac izgleda i živi sasvim drugačije.

Dok se zvezde Harija Potera hvale milionima koje im je serija filmova donela te su mnogi napravili vrlo uspešne karijere, glumac Robi Koltrejn (71) povukao se od očiju javnosti i preselio u brda u blizini Glasgowa. Živi u iznajmljenoj i adaptiranoj štali koju mesečno plaća 1.000 funti, piše Radar.

Prijatelji i komšije koji su povremeno viđali Koltrejna rekli su da je postao zatvorenik sopstvenog doma i da pati od osteoartritisa koji je toliko bolan za njegove kukove da je već pet godina u invalidskim kolicima.

Njegov najbliži komšija i stanodavac, Endru Edmonston (50), rekao je da nije video glumca poslednje četiri godine.

- "Povučen" je definitivno reč kojom bih opisao Robija. On je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi, ali od njega već godinama nema ni "k" od komšije. Pre mnogo godina viđali smo ga na privatnim večerama, ali to je sada prestalo - rekao je Edmonston.

- On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je 'ne' - objasnio je Edmonston.

U mlađim danima Koltrejn je bio poznat po zavisnosti o alkoholu i "divljanju", no sve se promenilo kada je upoznao Ronu Gemel s kojom ima dvoje dece. Par se razveo 2003., a prošle godine glumac je izjavio da ima devojku poslednjih 12 godina.

Prvi uspeh u karijeri je doživeo u britanskoj kriminalističkoj dramskoj seriji 'Cracker', no njegov najveći uspeh je bila uloga Hagrida. Zbog lošeg zdravlja verni obožavatelji Harry Pottera bili su duboko iznenađeni što se glumac ipak pojavio na 20. godišnjici prvog filma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA