Detalji nove tužbe između Breda i Anđeline: Pit tužio bivšu zbog prodaje zajedničkog imanja u Francuskoj

Iako je njihov burni razvod konačno okončan, par je još uvek upleten u sudske bitke oko starateljstva nad decom

  • 0
Anđelina Džoli, Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Glumac Bred Pit tuži svoju bivšu suprugu Anđelinu Džoli, optužujući je da je nezakonito prodala svoj deo njihovog francuskog imanja Château Miraval.

Naime, Pit tvrdi da su se dogovorili da nijedno od njih dvoje neće prodati svoj deo imanja,  gde su se venčali 2014., bez saglasnosti druge strane.

Holivudski glumac u tužbi tvrdi da je, iako je vinograd koji se nalazi u sklopu dvorca postao "njegova strast", Džoli drsko prodala svoj deo ruskom biznismenu Juriju Šefleru bez njegovog dopuštenja.

U tužbi podnesenoj na višem sudu u Los Anđelesu, stoji:

- Džoli je prodala dio imanja bez Pitova znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak i pravo prvootkupa koji je njen poslovni subjekt dugovao njegovom... Prodala je svoj deo iako je znala da će ruski biznismen nastojati da kontroliše njegov deo imanja i posao kojem se Pit posvetio, a na taj bi se način upropastila i Bredovo dalje ulaganje u imanje Miraval.

Pit je ljubav prema grožđu i vinu pretvorio u multimilionski posao

I dok je njihov burni razvod konačno okončan, par je još uvek upleten u sudske bitke oko starateljstva nad decom i njihove zajedničke imovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA