Poznati časopis na udaru zbog izgleda Nikol Kidman: "Izgleda tako jeftino, loše fotošopirano"

Glumica je pozirala odevena u oskudni Miu Miu kompletić, što je takođe zasmetalo mnogima

  • 1
Nicole Kidman, Nikol Kidman Foto: Tanjug/AP

Slavna glumica Nikol Kidman osvanula je na naslovnoj strani časopisa Vanity Fair, ali su reakcije prilično podeljene zbog preterane upotrebe Fotošopa.

Naime, Nikol je odevena u oskudni Miu Miu kompletić koji izgleda poput školske uniforme, a mnogima je to zasmetalo jer, prema njihovom mišljenju, nije u skladu sa glumičinim godinama.

Kidmanova, koja će uskoro napuniti 55 godina, na spornoj fotografiji deluje barem 20 godina mlađe, pa je ponovo pokrenuta debata o preteranom koriščenju Fotošopa.

"Koji je smisao ove fotografije? Ona je uvek predivna, ali ovo izgleda jako jeftino. Ona je elegantna i ima ukusa, ali ove fotografije to nisu. Zaslužila je bolje od ovoga", glasio je jedan od komentara obožavaoca.

"Ovo je tako loše fotošopirano", "Zašto ste joj to učinili?", "Dodali su malo Nikol Kidman u puno Fotošopa", "Apsolutno jezivo",  komentarisali su drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majat

    20. februar 2022 | 08:17

    Nekada je bila moja omiljena glumica. Nažalost, poslednjih godina, njena fizionomija postaje dobra samo za uloge negativki. Lice joj je nekako zlo i zastrašujuće. Da li od botoksa i previše plastičnih operacija ili od nečeg drugog, ne znam. Ceo ženski Holivud treba da se pokloni Džejmi Li Kertis. Žena godinama zabranjuje upotrebu fotošopa u obradi svojih fotografija. Jedina ispravna i iskrena među glumicama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA