Britni Spirs konačno "kreće u napad" na porodicu: Ova odluka će joj doneti 15 miliona dolara

Pevačica je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom koja će navodno objaviti njenu autobiografiju

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs Foto: Instagram/britneyspears

Nakon što se posle 13 godina konačno spasila "iz kandži" svoga oca Džejmija Spirsa, pop zvezda Britni Spirs najavila je svoju veliku ispovest koja će biti ozbiljan "udarac" za gotovo sve članove njene porodice.

Naime, krajem prošle godine, sud je konačno doneo odluku da o ukidanju starateljstva nad njom, a Britni je odlučila da kroz memoare opiše sve ono kroz šta je prošla. Prema pisanjima medija, pevačica je sada potpisala ugovor vredan 15 miliona dolara sa izdavačkom kućom „Simon&Schuster“.

Britni je spremna da otkrije mnoge detalje iz odnosa sa ocem i ostatkom porodice, te je javno govorila o tome da je pravo na starateljstvo nad njom bilo zloupotrebljeno.

- Ovo je poruka mojoj porodici, jer me je povredila dublje nego što će se ikada znati! Znam da će starateljstvo uskoro završiti, ali još uvek želim pravdu - napisala je Britni na društvenim mrežama u oktobru.

Pretpostavlja se da će Britni u novoj knjizi napokon ispričati svoju stranu priče o svemu što je proživela.

Podsetimo, Britni Spirs je 2008. godine imala krizu i probleme sa mentalnim zdravljem, kada se ošišala na ćelavo, a od tog trenutka njen život bio u rukama njenog oca.

Iako je ona tvrdila da su je članovi porodice primoravali da uzima narkotike, Džejmi je oštro odbacivao bilo kakve optužbe o tome da zloupotrebljava svoju poziciju i nebrojeno puta je isticao da je zabrinut za zdravlje ćerke.

Video: Da li je to krv ili šminka?! Britni Spirs opet šokira, lice umazano u crveno i valja se po podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA