Dva meseca nakon što su ga žene optužile za seksualno zlostavljanje, obratio se Kris Not

Fanovi su glumcu u komentarima poručili da su srećni što se vratio na društvene mreže te da ga podržavaju

  • 0
Kris Not, Chris Noth Foto: Profimedia/Patriot Pics / BACKGRID

Glumac Kris Not, zvezda serije "Seks i grad", prvi put se oglasio na Instagramu dva meseca nakon optužbi za seksualno zlostavljanje.

Naime, glumac je objavio fotku svog sina dok igra košarku. Napisao je kako je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

Nakon toga se oglasio još jednom objavom kojom je mlađem sinu Keatsu čestitao rođendan. Pratioci su glumcu u komentarima poručili da su srećni što se vratio na društvene mreže te da ga podržavaju.

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje pre dva meseca. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Gentile, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dodirivao u njenom stanu u Njujorku.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca slučajno srela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not seksualno napao.

Gentile je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se dogodio 2002., kada ju je Not odvezao kući i zatražio da vidi njen stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. Nakon što je opisala celu situaciju, Lisa je otkrila zbog čega je tek sada to javno ispričala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

Inače, zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, glumac Kris Not je i "otkazan" što se tiče glumačkog angažmana u nastavku serije "Seks i grad". Naime, scene sa Zverkom izbačene su iz finala prve sezone "I tek tako..." (And just like that).

Video: Kako pomoći zlostavljanom detetu? Koji su jezivi primeri iz prakse? Šta kažu ubice i silovatelji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA