Konstrakta "zaludela" i Holivud: Najpopularnija mlada američka glumica sluša "In Corpore Sano"

Zendaja je na svom Instagramu podelila top lestvicu deset najslušanijih pesama

  • 3
Zendaja, Konstrakta Foto: Tanjug/AP, Marko Jovanović

Zendaja, jedna od najpopularnijih mladih holivudskih glumica podelila je na svom storiju Geniusovu top listu najslušanijih pesama na kojoj se, između ostalog, nalazi i srpska predstavnica na Evroviziji, Konstrakta.

Zendaja je na svom Instagramu podelila top lestvicu deset najslušanijih pesama. Na prvom mestu nalazi se Zendajina pesma iz pomenute HBO serije „Euforija“, ali na šestom mestu se nalazi i Konstrakta sa svojom pesmom „In corpore Sano“.

Zendaja je, podelivši Geniusovu listu aktuelnih pesama, privukla gomilu srpskih fanova koji su masovno krenuli da komentarišu originalnu Genius objavu sa stihovima pesme:

Zendaja Printscreen: Instagram/zendaya

- Umetnica mora biti zdrava, biti zdrava, biti, biti, biti, biti zdrava.

Inače, nakon Srbije, Konstrakta je dospela a prvo mesto u trendingu i u celom regionu, pa je u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedonij i Hrvatskoj takođe jedna od najslušanijih pesama.

U Sloveniji je nešto drugačija situacija, pa je numera, u kojoj pevačica govori o zdravlju na trećem mestu, dok je u Austiji zauzela peto mesto.

Najveće iznenađenje je što je Konstraktrina pobednička pesma veoma slušana na Malti, gde je na drugom mestu u trendingu, ali i u Norveškoj, u kojoj je na trećem mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA