Sandra Bulok se povlači iz glume: Uvek sam prelazila na sledeću stvar, ali moram da napravim pauzu

Inače, Sandra Bulok ima dvoje dece koje je usvojila - sina Luisa i ćerku Lailu

  • 0
Sandra Bulok, Bullock Foto: Profimedia/Backgrid UK/Facebook/Red Table Talk / BACKGRID

Glumica Sandra Bulok je otkrila da planira da napravi pauzu od glume i karijere, te da u narednom periodu neće ništa snimati, jer želi da se fokusira na porodični život.

Naime, glumica je ispričila da želi da više vremena provodi kod kuće, a zbog poslovnih obaveza nije imala vremena za svoju decu.

- Želim da budem kod kuće. Uvek sam odmah prelazila na sledeću stvar koja me čeka. Svoj posao shvatam vrlo ozbiljno, ali sada želim da budem 24/7 sa svojom decom i ostatkom porodice - rekla je glumica, prenose američki mediji.

Inače, Sandra Bulok ima dvoje dece - sina Luisa i ćerku Lailu. Luisa je usvojila 2010, a Lailu 2015. godine. U jednom intervjuu je izjavila da je naročito srećna što njenom dečku Brajanu Rendalu uopšte nije smetalo da preuzme ulogu oca.

Holivudska glumica poznata je po ulogama u filmovima kao što su "Veridba", "Gravitacija", "Mis tajni agent", "Dok si ti spavao"...

Video: U šestoj deceniji, a svima padaju vilice za njima: Nikad ne biste pogodili njihove stvarne godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA