≫ 

Slavna Hurem na "udaru" fanova jer je pozirala za naslovnicu ruskog magazina: "Deca umiru zbog rata"

Da se nešto "neobično" događa, obožavaoci su zaključili nakon što se mesec dana nije oglasila na društvenim mrežama i rekla svoje mišljenje o ruskoj invaziji u Ukrajini

  • 6
Merjem Uzerli Foto: Profimedia/Zuma Press

Merjem Uzerli, glumica koja se širom sveta proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svoje poslednje fotografije.

Naime, lepa glumica pozirala je za naslovnicu ruskog izdanja popularnog magazina "Hello", a verovatno nije mogla ni da sanja da će se zbog iste suočiti s negativnim komentarima.

Ovaj potez zgrozio je javnost s obzirom na to da je uloga koja joj je donela svetsku slavu zapravo uloga osobe rođene u ratom pogođenoj Ukrajini.

Takođe, neki ne razumeju kako može da sarađuje s ruskim novinarima dok brojne zvezde šalju pomoć i stavljaju sankcije Rusima.

"Tebi je novac bitniji od obraza?", "Deca umiru zbog rata, a ti poziraš za njihovu naslovnu? Kakva sramota", "Bila sam tvoj verni obožavalac, ali sada si mi odvratna", samo su neki od komentara na Instagramu.

Da se nešto "neobično" događa, obožavaoci su zaključili nakon što se mesec dana nije oglasila na društvenim mrežama i rekla svoje mišljenje o ruskoj invaziji u Ukrajini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Video: Edita ima vrelu koreografiju uz Ženu od sultana: Svaki mišić na zategnutom stomaku se poznaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    26. mart 2022 | 09:03

    Nisu vam odvratni oni koji ubijaju decu po celom svetu...šutite na ubijanje dece jer to čini "demokratski" zapad, šutili ste do rata na ubijanje Ruske dece u Ukrajini, nisu vam ni deca ista, neku je dozvoljeno ubijati... Fašizam,nacizam nastao na zapadu i nikad nije nestao. I sada neki žele da vladaju svetom, sebe smatraju boljim od drugih, čak imaju pravo ubijati bez kazne, niko im ne sme suditi...

  • Deni

    26. mart 2022 | 09:26

    U cemu su Ukrainci bolji od nas ili drugih naroda, ko su oni uopste da se svi klanjano njima. Ja znam da su bili na hitlerovoj strani mnogi a i sad su isto. Hurem lepotice zivi svoj zivot a pusti umazene Americke marionete koji kvare svet svojom zlobom i pokvarenoscu.

  • SVM

    26. mart 2022 | 14:24

    Bravo Hurem. Našao se ko će da ti kaže zbog čega deca umiru. Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA