≫ 

Dok je istraga za ubistvo u toku, Alek Boldvin i njegova supruga saopštili srećne vesti: Čekaju sedmo dete

Par je o srećnoj vesti govorio i za magazin "People", gde su otkrili da jedva čekaju rođenje deteta

  • 8
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin Foto: Tanjug/AP

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija Boldvin očekuju sedmo dete, a ovu informaciju potvrdila je glumčeva žena na društvenim mrežama.

Hilarija je srećnu vest potvrdila na Instagramu, gde je objavila video na kojem se ona i Alek igraju s njihovo šestoro dece uz poruku.

- Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Delim s vama trenutak kada smo rekli deci - kao što vidite, jako su uzbuđeni - rekla je.

Par je o srećnoj vesti govorio i za magazin "People", gde su otkrili da jedva čekaju rođenje deteta.

- Jedna od najlepših stvari koje su moja deca iskusila sa velikom porodicom je kako ljubav može da raste sa svakim novim članom porodice. Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo da zagrlimo našeg novog mališana ove jeseni - dodali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Podsetimo, Alek Boldvin je u oktobru prošle godine slučajno usmrtio koleginicu sa seta filma "Rust", kada su u pištolju koji je bio rekvizit za film bili pravi umesto lažnih metaka. Istraga je još uvek u toku.Podsetimo, Alek Boldvin je u oktobru prošle godine slučajno usmrtio koleginicu sa seta filma "Rust", kada su u pištolju koji je bio rekvizit za film bili pravi umesto lažnih metaka. Istraga je još uvek u toku.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA