Spavali u kancelariji, kosa im je opadala od stresa: Bivši radnici Kardašijanki izneli šokantne detalje

DeFino je rekla da je bila zaposlena u firmi za digitalne medije Whalerock Industries, koju je porodica Kardašijan-Džener angažovala da kreiraju svoje aplikacije 2015. godine

  • 0
Kris Džener, Kim, Kloi i Kortni Kardašijan Foto: Profimedia

Džesika DeFino, bivša zaposlena rijaliti zvezde Kim Kardašijan, iznela je optužbe na njen račun kao šefice.

DeFino je rekla da je bila zaposlena u firmi za digitalne medije Whalerock Industries, koju je porodica Kardašijan-Džener angažovala da kreiraju svoje aplikacije 2015. godine.

Kim Kardašijan je nedavno razljutila javnost jer je u intervjuu za Variety rekla ženama da "ustanu i počnu da rade", te je dodala kako se "ovih dana čini da niko zaista ne želi da radi".

DeFino je rekla da se bacila na posao u pokušaju da pokaže svojim nadređenima da zaslužuje "povišicu, promenu titule, bilo šta" i ubrzo je izabrana za radnika nedelje. Iako sugeriše da se nadala da će biti nagrađena povećanjem plate, s obzirom na to da je u tekstu tvrdila da se finansijski teško bori, to se nije ispoštovalo.

U članku se prisetila nekih nominacija od strane svojih kolega, zbog kojih je osvojila nedeljnu nagradu, pri čemu je u jednoj opisana kao "izuzetna".

- Dobila sam besplatni uzorak Crème de la Mer - rekla je.

Između ostalog je navela da je radila danonoćno i mogla je da priušti samo jeftinu hranu. Kao što je nedavno objavljeno, opisujući svoje iskustvo, navela je i da u jednom trenutku nije mogla sebi da priušti ni da napuni svoj automobil benzinom tokom svog zaposlenja kod rijaliti zvezde.

- Tokom 2015. godine sam u Los Anđelesu radila na Kardašijan aplikacijama. Radila sam danonoćno, uključujući vikende. Mogla sam da priuštiti samo jeftinu hranu i ostale potrepštine. Više puta sam rekla da ne mogu da dođem na posao jer sam bolesna. Istina je bila da nisam imala novca za benzin. Bila sam prekorena zato što sam se istovremeno bavila drugim poslovima. Kim se užasno ljutila što radim "sa strane", iako sam od njene plate jedva sastavljala kraj s krajem - napisala je DeFino, koja se na Kim obrušila u martu na Tviteru.

- Bila sam pomoćnica urednika na zvaničnim aplikacijama Kardašijan-Džener i nisam zaradila dovoljno novca da bih uspela - izjavljuje DeFino u članku.

Tvrdila je da je njena godišnja plata u početku bila 35.000 dolara, što je, kako je rekla, "nisko i smešno" u Los Anđelesu.

Tada je bila u srednjim dvadesetima, a na svom bankovnom računu, nakon poreza, završila je s nešto više od 600 dolara nedeljno. Iznos je jedva pokrivao troškove hrane, stanarine, računa i grejanja. Dodatno je naglasila da je gotovo polovina njezinog prihoda otišla na najam "upropašćenog stana". Čak je prodavala svoju odeću u prodavnicama za polovnu robu kako bi zaradila dodatni novac.

DeFino je istakla kako je iz prve ruke videla kako su Kardašijanke postavile nerealne standarde lepote i terale ostale da ih slepo prate.

I drugi bivši zaposleni kažu da su šefovi očekivali da će raditi vikendom i praznicima, a ponekad i da prenoće u kancelariji. Dženifer Čen, koja se pridružila kao viša urednica otprilike u isto vreme kad i DeFino, prisetila se kako je jedan Božić provela objavljujući na njenoj aplikaciji brojne poklone koje je Kanje dao Kim. To joj je tražila sama Kim.

Druga urednica setila se da je bila toliko opterećena poslom da je počela da joj opada kosa, a DeFino kaže da je imala probleme s kožom koje je izazvao stres.

U članku se navodi da Whalerock Industries nije u vlasništvu ili pod upravom porodice Kardašijan-Džener, pa sestre "verovatno nisu bile svesne" plata zaposlenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA