≫ 

Oglasila se dizajnerka s kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu

Rijana i Roki još uvek se nisu oglašavali o glasinama o prevari i prekidu veze

  • 1
Rihanna Rijana, ASAP, Amina Muaddi Foto: Tanjug/AP, Profimedia/SGP/ddp USA

Nakon što su se proširile glasine da je Rijanu njen dečko, reper Asap Roki, prevario s dizajnerkom cipela Aminom Muadi, oglasila se ona putem društvenih mreža.

Dizajnerka tvrdi da su glasine lažne, ali da iako nije planirala da se oglašava da to ipak mora da uradi jer je sve otišlo predaleko.

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno - započela je svoju objavu na Instagram storiju i nastavila:

- Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu te da ni za šta ne postoji granica. Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu - napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

Amina kaže da se oglasila povodom glasina ne zbog sebe, nego zbog osoba prema kojima ima "veliko poštovanje i naklonost".

Rijana i Roki još uvek se nisu oglašavali o glasinama o prevari i prekidu veze.

Amina Muadi Printskrin: Instagram/aminamuaddi

Podsetimo, novinar iz Pariza (@Louis_via_Roma) objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rijana ostavila Asap Rokija zbog prevare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    16. april 2022 | 10:47

    Uh ovo vise pogadja emociju nego kad je Anastasija raskinula sa deckom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA