≫ 

Anđelina Džoli navodno tuži FBI zbog incidenta u privatnom avionu: Pod lažnim imenom podnela brojne zahteve

Nakon incidenta iz 2016. godine Andželina je podnela zahtev za razvod braka od Breda

  • 0
Anđelina Džoli, Angelina Jolie Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli navodno bi mogla da tuži FBI, jer su njegovi agenti odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njegov bivšeg supruga Breda Pita oko indicenta u privatnom avionu iz 2016. godine sa njihovim tada petnaestogodišnjim sinom.

Kako se navodi izvesna Džejn Do izjavila je da joj FBI nije dozvolio uvid u dokomenta istrage koji se odnose na njenog tadašnjeg muža koji je 2016. godine napao psihički i fizički njihovog sina u privatnom avionu, te da je sada tražila da joj se dostavi kompletna dokumentacija i da se slučaj ponovo otvori, prenose strani mediji.

On je oslobođen optužbi, a sada se spekuliše da se upravo Anđelina Džoli krije iza imena Džejn Do iako je izvor za strane medije rekao da je Džolijeva dobila svu potrebnu dokomentaciju tokom razvoda.

Nakon incidenta iz 2016. godine Andželina je podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita, a kasnije je otkriveno da je on u to vreme bio pod istragom zbog prijave da je "psihički i fizički napao njihovog sina tom privatnog leta iz Francuske za Ameriku".

Kako se navodi Džejn Do je podnela brojne zahteve za kopiju izveštaja spornog incidenta, te tvrdi da je FBI zatvorio istragu protiv njegog supruga, a da je o tome prethodno nije ni obavestio.

Navodi se i da se prestavlja pod pseudonimom kako bi zaštitila porodicu, a čini se da nije još podnela zvaničnu tužbu.

Bred Pit i Anđelina Džoli ne smanjuju sukobe od kada su se razveli, a slavni glumac je nedavno podneo tužbu protiv bivše supruge. On je optužuje da je nezakonito prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA