≫ 

Isplivala prepiska Rijaninog verenika i instruktorke veslanja: "Udvarao mi se na društvenim mrežama"

Džili O Donal pokazala poruke koje joj je reper slao dok je bio u Ukrajini

  • 0
Rijana Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Rihanna Rijana Foto: Tanjug/AP

Američki reper Asap Roki na meti je javnosti zbog spekulacija da vara pop zvezdu Rijanu dok ona održava trudnoću. Sada su na videlo počele da izlaze njegove prljave tajne i skandali zbog kojih sve više šokira javnost.

Nedavno je društvene mreže zapalio influencer Luis Pisana, kada se pisalo o tome kako je Rijana uhvatila partnera u prevari s dizajnerkom obuće Aminom Muadi, ali navodi su se na kraju ispostavili netačnim te se Luis javno izvinio.

Nedugo zatim, privela ga je policija zbog navodne optužbe da je ranio nedužnog čoveka hicima iz vatrenog oružja. Na kraju je sve dobro završilo i uz kauciju izašao je iz zatvora.

Najnovija informacija koja je sada procurila u javnost je ta da kruže priče kako se Roki na Instagramu tajno dopisivao s instruktkom veslanja na dasci Džili O Donel.

O Donel ima 1500 pratilaca na društvenoj mreži i često objavljuje fotografije u bikiniju, a Roki joj je par puta slao poruke u kojima joj se udvarao a na koje Džili nije odgovorila, prenosi The Sun.

Majka troje dece, nakon trećeg Rokijevog pokušaja odgovorila je na poruku, a njih dvoje su tada nastavili dopisivanje. Prvi put joj se obratio prošle godine.

- Videla sam da ima plavu oznaku pokraj imena, ali stvarno nisam imala pojma tko je on - rekla je, dodavši:

- Kad sam pitala svoju decu ko je ovaj čovek, ćerka mi je rekla da je to Rijanin dečko, a onda sam pomislila da je ovo smešno - rekla je.

Dodala je i kako Roki na Instagramu ima milione pratilaca.

- Bog zna zašto je baš meni odlučio da pošalje poruku - rekla je.

Roki je, navodno, nepoznatoj ženi ponudio i let do Ukrajine gde je u tom trenutku boravio nekoliko meseci pre nego što je započeo rat. Međutim, Džili je odbila njegov poziv napisavši kako nakon karantina ne može sebi da priušti ni pošten Božić, a onda nadodala i da bi on trebao da dođe do nje u Englesku jer je u Ukrajini bilo hladno vreme.

Njihove poruke nastavile su da se nižu, a Džili, koja pokreće kozmetički posao pod nazivom IV Lounge, za The Sun je izjavila kako nije bilo šanse da otputuje u Ukrajinu zbog njega.

- To bi bilo ludo, ali mnoge žene verovatno pristaju na takve stvari. On je bogat i ljudi će bez sumnje dotrčati kad pucne prstima. Bila sam šokirana. Znala sam šta bi tražio od mene da sam otišla. Ali, barem sam se pošteno nasmejala - rekla je.

Džili je komentirala i njegovu vezu s Rihannom.

- Bila sam šokirana kad sam videla da je s Rijanom, posebno zbog činjenice da je trudna. Ali ništa se nije dogodilo i sve je to bio prilično bezopasan razgovor. Nadam se da će biti jako srećni zajedno - poručila je.

Međutim, šuška se da su se Roki i Rijana razišli nakon optužbi da ju je varao. No, par je odbacio te navode i zajedno su snimljeni tokom vikenda.

Video: Trudna Rijana u providnoj košulji izašla na ulicu: Pokrila sve da se ne vidi osim stomaka i usana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA