≫ 

Detalji sa suđenja koji su zgrozili javnost: Svedok potvrdio da je Amber vršila nuždu na Depovom krevetu

Telohranitelj je rekao kako mu se glumica tada pohvalila "iznenađenjem koje je ostavila suprugu".

  • 2
Džoni Dep i Amber Herd Foto: Nikola Tomić, Tanjug/AP

Glumac Džoni Dep na sudu sa bivšom suprugom, glumicom Amber Herd izneo je razne pikanterije iz njihovog zajedničkog života, ali i optužbe, a jedna je krajne bizarna.

Svakodnevno isplivavaju nove pikanterije iz njihovog zajedničkog života, a jedna od svakako najšokantnijih stvari bilo je Depovo svedočenje o tome kako mu je Herdova ostavila svoj izmet na krevetu dok su još bili u braku.

Ove glumčeve tvrdnje potvrdio je i jedan od glumčevih telohranitelja Starling Dženkins, koji je u to vreme pratio Amber na jedan festival, te je rekao kako mu se glumica tada pohvalila "iznenađenjem koje je ostavila suprugu".

Ona je to tada opisala kao "užasnu, neslanu šalu koja je pošla po zlu".

Dep je ranije rekao da se smejao kada je otkrio da se njegova bivša supruga "pokakila u njihov krevet" i nazvao ju je "Amber Turd (Amber go**nce)".

- Moja prva reakcija bila je smeh. Bilo je izloženo i tako bizarno i groteskno da sam samo mogao da se smejem - rekao je Džoni na sudu.

Kako je dodao, ona je tada za izmet pokušala da okrivi njegove pse, ali on u to nije mogao da poveruje, budući da je izmet bio prevelik za pse od dva kilograma.

Video: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    2. maj 2022 | 23:08

    Pa kako da ga prevari, zna on njeno g.....

  • Vesna

    4. maj 2022 | 01:45

    Sto im treba da ovakve stvari iznose u javnost jbt nije mi jasno.pa ovo koliko je njena je i njegova sramota..kapiram bori se da je prikaze u najgorem svetlu da bi prosao finansijski sto bolje nakon razvoda,ali ova prica je ipak trebala da ostane samo njihova zakljucana u nekom plakaru.bio si sa njom sad je pljujes isto vazi i za nju..najvise volim one koji samo kazu "nepojmljive razlike" i na tome sve zavrse pricajuci na temu razvoda ili raskida.ovo je degutantno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA