≫ 

Kultna haljina Merlin Monro koju je Kim nosila na Met Gali vredna je čak 5 miliona

Starleta je morala da se podvrgne rigoroznoj dijeti pre nego što je "uskočila" u haljinu

  • 2
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Tanjug/AP

Haljina koju je Kim Kardašijan nosila na ovogodišnjoj "Met Gali" vrredna je 4,81 miliona dolara te se smatra najskupljom haljinom prodanom na aukciji.

Naime, haljinu koju je Kim odbukla dizajnirao je Džin Luis davne 1962. godine, a Merlin Monro ju je nosila na proslavi 45. rođendana američkog predsednika Džona F. Kenedija.

Kultnu haljinu boje kože s više od 2500 ručno ušivenih kristala kupio je na aukciji 2016. godine lanac muzeja "Ripley’s Believe It or Not", za gotovo 5 miliona dolara.

Haljina je prvobitno koštala 12 hiljada dolara i navodno je bila toliko uska da su joj rubovi bili ušiveni na glumici pa ne čudi što se Kim podvrgla rigoroznoj dijeti pre nego što je "uskočila u nju".

Naime, slavna starleta izgubila je sedam kilograma, i to za samo tri nedelje, a sve kako bi blistala na ceremoniji "Met Gala".

- Haljinu je Marlin Monro nosila kada je pevala "Happy Birthday" predsedniku Džonu F. Kenediju 1962. godine. Probala sam je i jednostavno nije išlo. Rekla sam da mi daju tri nedelje i da ću smršati sedam kilograma. Bio je to veliki izazov - rekla je Kim dopisnici "Voguea" na crvenom tepihu.

Kako je izgleda Kim pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    3. maj 2022 | 22:52

    Pa da je nosio faraon nebi vredila toliko....to ce vredeti 1 kg brasna samo polako

  • Ljilja

    3. maj 2022 | 23:10

    Iskreno, nemam neke sise ni ja, al kad vidim ova dva levka ispod haljine... Hvala Bogu sto nemam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA