≫ 

Fanovi Britni Spirs zabrinuti za njene milione: Traži od budućeg muža da potpiše predbračni ugovor

- Britni dopušta svom advokatu da vodi potencijalni predbračni ugovor jer se usredsredila na svoje zdravlje i trudnoću - navodi izvor

  • 2
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari Foto: Profimedia/VALERIE MACON/AFP

Pop zvezda Britni Spirs uskoro se udaje za verenika Sema Ašgarija, s kojim očekuje bebu, a kako navode strani medji već uveliko radi i na pripremi predbračnog ugovora kako bi zaštitila svoje bogatstvo od 70 miliona dolara.

Naime, prema izvoru, još uvek su u procesu raspisivanja predbračnog ugovora pre nego što se venčanje održi.

- Razgovori su bili malo duži nego inače. Sem želi znatna povećanja za svakih pet godina braka. Britni dopušta svom advokatu da vodi potencijalni predbračni ugovor jer se usredsredila na svoje zdravlje i trudnoću, te planira njihovo venčanje - rekao je izvor za Heat Magazine o navodnom dogovoru.

Dokazujući da je još uvek srećan, te kako bi podigao situaciju koja bi potencijalno mogla da postane neprijatna, Sem se i našalio o predbračnom ugovoru u objavi na Instagramu.

Podelivši objavu napisao je:

- Hvala svima koji su zabrinuti oko sklapanja predbračnog ugovora. Naravno, dobijamo moćni ugovor kako bismo zaštitili moju kolekciju džipova i cipela u slučaju da me jednog dana ostavi.

Ipak, fanovi pop princeze koji su joj bez sumnje dokazali podršku pokretom Free Britney, a koji je kasnije uticao na advokate da je oslobode 13-godišnjeg starateljstva kako bi konačno kontrolisala sopstvenu budućnost i finansije, žele da je vide zaštićenu s predbračnim ugovorom.

Britni Spirs, Sem Ašgari Prinskrin: Instagram/samasghari

Oskarom nagrađena glumica Oktavija Spenser je komentarisala:

- Nateraj ga da potpiše predbračni ugovor - napisala je ona, dok su drugi fanovi nadovezali: "Još uvek ne znam za frajera Sema, stoga zaštiti svoju imovinu Britni! Obavezno nabavi taj predbračni ugovor!"

Još jedna osoba je dodala: "Molim Vas, naterajte ga da potpiše predbračni ugovor", piše TheMirror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    13. maj 2022 | 19:52

    Ovaj ce da da jefinitivno upropasti i psihicki i finansijski.

  • Lun

    13. maj 2022 | 16:47

    On ije sa njom zbog love i popularnosti, njegovi nece dopustit tu vezu dugorocno. Ona vise gleda sta muskarac ima na glavi, nego u glavi. I njoj treba psihologije izgleda a i psihiatrije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA