≫ 

Sve Rijanine ljubavi: Kris ju je zlostavljao, ljubila Drejka i Dikaprija, a sa Rokijem čeka dete

Reper Asap Roki i pevačica započeli su romansu u novembru 2020. godine, a sada očekuju prinovu

  • 2
Rijana, Kris Braun, Drejk, Lenardo Dikaprio, Asap Roki , sve Rijanine ljubavi Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP, Shutterstock

Prvo dete muzičkog para Rijane (33) i Asap Rokija (33) uskoro će doći na svet, a fanovi sa zanimanje prate sve detalje njihovog odnosa i Rijanine trudnoće. Pevačicu su pre Rokija povezivali sa nizom poznatih lepotana, a za repera je godinama govorila da joj je "samo prijatelj".

Kris Braun

Kris Braun i Rijana upoznali su se kao dve mlade zvezde u usponu u muzičkoj industriji 2005. godine. Međutim, počeli su vezu tek 2007. godine.

U februaru 2009. par je doživeo skandalozan razlaz kada se otkrilo da je Braun fizički napao Rijanu na povratku kući sa zabave pre Gremija. Pevač je priznao je krivicu za kazneno delo i odradio uslovnu kaznu u martu 2015. uz rad za opšte dobro i savetovanje o nasilju u porodici.

Nakon raskida sa Krisom, Rijana je počela da se zabavlja sa profesionalnim igračem bejzbola Metom Kempom. Par je snimljen zajedno 2009., a zatim na putovanju u Meksiko početkom 2010. godine.

Međutim, raskinuli su u decembru 2010. jer je Rijana imala previše poslovnih obveza.

Vest da su Kris Braun i Rijana ponovno zajedno šokirala je javnost početkom 2013. godine.

- Odlučila sam da mi je važnije da budem srećna. Čak i ako je greška, to je moja greška - izjavila je tada Riri za Rolling Stone. Međutim, u aprilu iste godine raskinuli su zauvek.

Leonardo Dikaprio

U januaru 2016. Page Six je objavio da su Rijana i Leonardo Dikaprio viđeni kako se ljube u pariškom noćnom klubu - iako su izvori bliski zvezdama u to vreme insistirali da su "samo prijatelji".

Šuškanja o vezi su se nastavila kada su te godine u aprilu viđeni kako se druže na Koačeli, ali Riri je ubrzo počela vezu sa Drejkom.

Drejk

Rijana i Drejk su 2016. podstakli glasine o romansi kada supočeli da se pojavljuju jedno drugome na nastupima. Reper je potvrdio njihovu romansu na dodeli MTV Video Music Awards tog avgusta.

Naime, tokom dirljivog govora povodom Rijanine nagrade rekao da je ona "neko u koga je zaljubljen od svoje 22. godine". Svedoci su zatim potvrdili kako su na afterparti stigli zajedno, te su izgledali kao pravi zaljubljeni par.

Manje od dva meseca kasnije, izvor za E!News otkrio je da su Rijana i Drejk odlučili da stave tačku na vezu zbog pretrpanih rasporeda, ali da su još uvek jedno drugom u životu kao bliski prijatelji.

Međutim, u junu 2018. Riri je rekla za Vogue da je njihovom prijateljstvu došao kraj, ali da "nisu neprijatelji".

Hasan Džamil

U junu 2017. paparaci su ulovili Rijanu kako se ljubi sa saudijskim biznismenom Hasanom Džamilom dok je bila na odmoru u Španjolskoj.

Činilo se da su stvari krenule u ozbiljnom smeru kada je Džamil viđen na večeri sa Rijanom i njenom mamom. Svoju vezu većinom su skrivali od očiju javnosti.

U januaru 2020. par je prekinuo vezu nakon skoro tri godine.

- Njihovi su životi bili previše različiti i bilo je teško održati vezu - rekao je izvor za People.

Asap Roki

Reper Asap Roki i pevačica započeli su romansu u novembru 2020. Pre toga su godinama bili bliski prijatelji, ali Roki je navodno sve vreme bio zaluđen Rijanom.

Započeli su saradnju 2011. godine, kada su snimili pesmu "Cockiness", a Riri se dve godine nakon toga pojavila u spotu za Rokijevu pesmu "Fashion Killa".

U februaru ove godine su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dete, što je izazvalo pravu histeriju među njihovim obožavaocima na društvenim mrežama.

U aprilu je influenser i modni komentator Luis Roma proširio glasinu da je Roki prevario Rijanu sa dizajnericom cipela Aminom Muadi (36). To je razbesnelo Rijanine fanove, ali Amina je na svom Instagram profilu oštro negirala optužbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA