≫ 

Ćerka Džonija Depa na meti njegovih fanova: Slikaš svoje grudi, a ništa ne objavljuješ o ocu, sramotno

Jedna korisnica Instagrama je išla tako daleko da je u vrlo elaboriranoj poruci "objašnjavala" Lil kako je od presudne važnosti da na sudu svedoči u korist svog oca

  • 0
Lili Rouz Dep Foto: Tanjug/AP

Ćerka Džonija Depa, Lil Roz, na meti je napada korisinika društvenih mreža zbog čega je mnogi smatraju njavećom kolateralnom štetom sudskog procesa između svog oca i Amber Herd.

Naime, Lil-Rouz su na društvenim mrežama napali brojni Depovi fanovi te je prozvali zbog "manjka javne podrške" svom ocu tokom suđenja.

"Nisam videla nijednu tvoju fotku sa svojim ocem. ZAŠTO?", "Objavljuješ svoje si*e više nego što objavljuješ o svom tati, kako jadno", "Kako to da se nisi obratila o slučaju svog oca", "Zašto nikad ne objaviš ništa o svom ocu", "Molim te, podrži svog oca. Bez obzira na tvoj odnos s njim, znaš da Amber nije žrtva", neki su od komentara.

Jedna korisnica Instagrama je išla tako daleko da je u vrlo elaboriranoj poruci "objašnjavala" Lil kako je od presudne važnosti da na sudu svedoči u korist svog oca.

- Verovala ili ne, svedočenje deteta će imati ogroman uticaj - napisala je.

No, nije trebalo dugo čekati da se pojave i teorije zavere koje kažu da su to zapravo napadi fanova Amber Herd koji glume Depove fanove kako bi ocrnili celu grupu Džonijevih fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA