≫ 

Britanija traži izručenje Kevina Spejsija zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

Spejsi je optužen za incidente u kojima su učestvovala trojica muškaraca

  • 1
Kevin Spejsi Foto: Profimedia/Backgrid UK

Britanske vlasti navodno traže deportaciju slavnog glumca Kevina Spejsija iz SAD-a u Veliku Britaniju kako bi se suočio s optužbama za seksualni napad.

Zvezda serije "House of Cards" optužena je za seksualno zlostavljanje u Velikoj Britaniji.

Spejsi je optužen za incidente u kojima su učestvovala trojica muškaraca, a koji su se navodno dogodili u Londonu između marta 2005. i avgusta 2008. te u Gloučesteru u aprilu 2013. godine. Državno ttužilaštvo saopštilo je da je Spejsi takođe optužen za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

The Guardian je u nedelju objavio da se Spejsi suočava sa službenim izručenjem u Ujedinjeno Kraljevstvo ako se dobrovoljno ne vrati u zemlju. Posebna jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprava za međunarodni kriminal, delovaće u ime policijskih vlasti i tužitelja, navodi pomenuti list.

Citirajući stručnjake upoznate s procesom izručenja, takođe su objavili da bi američki policijski službenici morali da reaguju i privedu Spejsija u ime Velike Britanije.

Objava optužbi usledila je nakon pregleda dokaza koje je prikupila policija u svojoj prethodnoj istrazi o optužbama za seksualno zlostavljanje protiv glumca, koja je započela 2017. godine.

Spejsi je odbacio sve optužbe.

Video: Kevin Spejsi sa zgodim menadžerom u šetnji Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    31. maj 2022 | 05:40

    Pokazali su se kakavo im je pravosudje i koliko su ostetili deppa ja im ne bih dao ni kozu da cuvaju…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA