Voditeljka Jutarnjeg programa gola vodila program: Snimala je prilog sa nudistima

- Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce - rekal je voditeljka

  • 2
Voditeljka Printskrin: Youtube/This Morning

Džozi Gibson, voditeljka britanskog Jutarnjeg programa, snimala je prilog s nudistima u jednom odmaralištu, a kako drugačije - nego gola.

Iako je prilog započela obučena i bila na vrhuncu zadatka, Džozi se u jednom trenutku solidarisala sa nudistima, te je i ona stala iza paravana i počela da se skida.

Voditeljka je u jednom kadru bila potpuno naga, kao i svi sagovornici oko nje, a kamerman se trudio da ne snimi intimne delove njenih razgolićenih prijatelja.

- Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce, i držite grudi pokrivene - rekla je duhovito, aludirajući na sebe.

Po svemu sudeći, kamermanu su podrhtavale ruke, pa mu se omaklo i u jednom momentu je snimio intimu voditeljkinih sagovornika, zbog čega su voditelji u studiju pravili su urnebesne grimase, pa su po završetku kratko prokomentarisali:

- Bilo je blizu, zaista blizu - sugerišući na delove intime koji su uhvaćeni kamerom.

Ovakav prilog je, priznaćete nesvakidašnji. Iako je voditeljka njime imala nameru da predstavi takmičenje organizovano od strane ovih nagih ljudi, epilog je svakako drugačiji.

Video: Jovana Jeremić zapalila mreže u bikiniju: Nije za one sa slabijim srcem i živcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ček samo

    1. jun 2022 | 09:15

    Da ovo vidi naš djak generacije,nemoj posle da se čudite 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA