≫ 

Oglasio se Džoni Dep posle presude: Porota mi je vratila život nazad, moj cilj je bila istina

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku Vašington posta iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade

  • 0
Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Na suđenju povodom tužbi Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke optužnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku Vašington posta iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji.

Sud je, takođe, odlučio u korist Herd po jednoj tački optužnice, dodelivši joj odštetu od dva miliona dolara, naveo je Vašington post.

Usledila je i izjava Džonija Depa:

- Pre šest godina, moj, život moje dece, životi onih najbliži meni zauvek su promenjeni. U treptaju oka. Lažne, veoma ozbiljne i kriminalne optužbe iznete su putem medija, izazvale su neprekidnu paljbu sadržaja mržnje, iako nikakve optužbe prema meni nikada nisu podignute. U nanosekundi proputovala je vest dvaput planetu i imala je seizmički uticaj na moju karijeru i moj život.

Šest godina kasnije, porota mi je vratila moj život. Istinski sam počastvovan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

- Moja odluka da se uhvatim u koštac sa ovim slučajem, znajući šta me sve čeka, doneta je posle mnogo razmišljanja. Moj cilj je bila istina, bez obzira na ishod. Kazivanje istine je nešto što dugujem svojoj deci i onima koji su bili istrajni u podršci meni. Spokojan sam znajući da sam to postigao.

- Najbolje tek dolazi. Novo poglavlje je konačno počelo.

- Istina nikada ne bledi.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA