≫ 

Španski mediji tvrde da su Šakira i Pike obmanuli javnost: "Ne radi se o prevari..."

Jedan novinar tvrdi da su njih dvoje imali "otvorenu vezu"

  • 2
Šakira i Pike Foto: Prinskrin/youtube/ top bright ways

Pevačica Šakira i njen još uvek zakoniti muž Žerar Pike iznenadili su javnost kada su i zvanično, nakon mnogo spekulacija, potvrdili da se rastaju, no sada su španski mediji objavili nekoliko novih pikanterija o njihovoj ljubavi.

Pevačica i fudbaler su izdali saopštenje o tome, a mnogo se polemiše i o tome kako će podeliti bogatstvo, ali to nije sve.

Španski mediji iz dana u dan iznose nove pikanterije o ovom paru, pa sada jedan novinar tvrdi da su njih dvoje imali "otvorenu vezu".

Pored toga, on ističe da je Šakira odluku o rastanku donela sama, te je tako, osim javnosti, iznenadila i svog partnera sa kojim je provela 11 godina i dobila dvoje dece.

- Neko vrlo blizak Pikeu me je uverio da se ne radi o prevari. Njena izjava, kao i raskid, bile su veliko iznenađenje - istakao je španski novinar Hose Antonio Aviles.

Podsetimo, kako se nezvanično pisalo, Pike je prevario Šakiru sa 20-ogodišnjom studentkinjom, što su mnogi ocenili kao razlog zašto je kolumbijska zvezda odlučila da se razvedu. No, izgleda da to ipak nije slučaj.

Video: Nole, umeš li ovo sa reketom? Pike izazvao Đokovića da izvede trik sa toalet papirom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • streptomicin

    8. jun 2022 | 06:50

    Potpuno opravdavam otvoreni brak.Brate mili kad bi nekog da oprašiš što da se suzdržavaš i što da partneru to isto zabranjuješ život je suviše kratak da bi ga ograničavali nekakvi zakonima i klišeima društvenog ponašanja!Dakle neka ide život!

  • Febo

    8. jun 2022 | 18:20

    Eee,to ti je brak,a ne ko ja kad idem kod svalerke moram da lazem i mazem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA