≫ 

Džoni Dep bi mogao da odustane od odštete od 8 miliona $ koje mu duguje Amber Herd

Džonijev advokat rekao je da se u slučaju nikada nije radilo o novcu za Depa

  • 2
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Džoni Dep bi mogao da odustane od odštete od 8 miliona dolara, koju treba da mu isplati bivša supruga, glumica Amber Herd ukoliko ona odustane od žalbe, otkrili su advokati.

Džonijevi advokati pojavili su se u emisiji "Dobro jutro Ameriko" nakon što je njihov klijent pobedio na suđenju, u sve tri tačke optužnice protiv glumčeve bivše žene.

Domaćin Džordž Stefanopulos je pitao da li bi se Dep odrekao odštete od 8,35 miliona dolara ako gospođa Herd odustane od žalbe. Advokat Ben Ču rekao je da se u slučaju nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa, ali da nije mogao da otkrije mnogo više zbog privilegije advokata i klijenta.

Stefanopulos je napomenuo da su glumičini advokati rekli da će se žaliti na presudu i da ona nema sredstava da plati presudu.

- Rekli ste da cilj nije bio da se osiromaši gospođa Herd. Da li je moguće da bismo mogli da vidimo nagodbu u kojoj će ona odustati od žalbe u zamenu da gospodin Dep odbije bilo kakvu novčanu odštetu? - upitao je domaćin advokate.

Gospodin Ču je rekao da ne može da govori o svojim privatnim razgovorima sa gospodinom Depom, ali je primetio da je glumac svedočio, a da su advokati rekli u svojim završnim rečima, da se "ovo nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa".

- Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to uradio - rekao je Ču.

- Dakle, ne otkrivate nikakve privilegije, ali zvuči kao da je to nešto što bi moglo biti na stolu, ali je na gospođi Herd? - pitao je Stefanopulos.

- Moramo da pazimo šta govorimo, ali radilo se o reputaciji gospodina Depa, o tome se radilo za njega - rekao je Ču.

Advokati su rekli da je Dep bio "prekinut" kada mu je rečeno za presudu.

- Kao da je težina sveta skinuta sa njegovih ramena i osećam da je konačno posle šest godina vratio svoj život - rekao je Ču.

Podsetimo, Džoni je na sudu dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Prema ovoj odluci, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da mu isplati 15 miliona dolara, a on njoj 2 miliona dolara prema odluci suda. No, kada se svede račun, Amber je Depu dužna 13 miliona dolara, a zbog zakona Dep će dobiti 10,35 milona dolara.

Video: Direktno sa aerodroma: Džoni Dep stigao da primi zlatnu medalju za zasluge na Dan državnosti Srbije

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA