≫ 

Kajli Minog iskreno o ratu sa Kajli Džener i to sve zbog imena: Pevačica je milijarderku pobedila i na sudu

- To je bio samo biznis, očigledno - rekla je Minog

  • 0
Kajli Minog, Kajli Džener Foto: Profimedia/Felipe Ramales/SplashNews.com/Splash, Instagram/kyliejenner

Pevačica Kajli Minog progovoila je o suđenju sa najmlađom milajrderkom Kajli Džener i to sve zbog imena.

Kajli Minog je dugi niz godina na svetskoj muzičkoj sceni, a kada je Kajli Džener rešila da zaštiti ime koje dele zbog svog brenda kozmetike, pevačica je rekla "Ne može".

Ona je dobila Dženerovu na sudu, a pet godina kasnije, u jednoj emisiji, ispričala je kako je sve izgledalo i šta danas misli o svojoj imenjakinji koja je postala milijarderka zahvaljujući kozmetici.

- To je bio samo biznis, očigledno. Vidite, kada sam ja dobila ime Kajli, mislim da je postojala samo jedna osoba starija od mene koja se isto zove. Tako da je ime bilo neobično - rekla je ona, pa nastavila:

- Celog života sam štitila i gradila moj brend, tako da je to nešto što sam morala da uradim. Ali, moram da kažem, napravili smo dogovor.

Na pitanje da li je morala da zove Kris Džener zbog svega što se dešava, pevačica je kratko priznala da nije, ali da bi volela da upozna slavnu porodicu.

Podsetimo, Kajli Džener je želela da zaštiti svoje ime i koristi ga za reklamu 2014. godine. Odmah potom je Kajli Minog podnela tužbu, tvrdeći da bi to dovelo do zabune oko toga koja šta "prodaje i reklamira".

Pevačica je 2016. godine podnela još jednu tužbu u kojoj je izneto da je prodavala parfeme, odeću i druge proizvode koje je reklamirala pod svojim imenom, te da poseduje vebsajt "Kylie.com" koji je nastao avgusta 1996. godine, kada se Dženerova nije ni rodila.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA