≫ 

Ispovest verenika Megan Foks: "Zbog droge sam bio u paranoji, razmišljao sam o samoubistvu"

- Osećam se kao da sam iskopao previše duboku rupu u tome i stvarno moram da se izvučem iz nje i iskopam više u ono što je najvažnije, a to je biti dobar otac - rekao je Mašin Gan Keli

  • 3
Megan Foks, Mašin Gan Keli Printskrin: Instagram/machinegunkelly

Bivši reper Mašin Gan Keli u novom dokumentarcu govori o svojoj mentalnoj borbi i kako je na sve to uticala njegova verenica i glumica Megan Foks.

Naime, bivši reper je u svom novom dokumentarcu progovorio o svojim najtežim životnim periodima i uznemirujućem telefonskom pozivu koji je uspostavio s Megan Foks, nedugo nakon smrti njegovog oca.

Mašin Gan Keli je u novom filmu "Machine Gun Kelly's Life In Pink" otkrio da je imao vrlo mračan period nakon očeve smrti 2020. godine, a čak je i razmišljao o samoubistvu.

Nakon teškog životnog perioda, bivši reper čije je pravo ime Kolson Bejker, objavio je album "Mainstream Sellout" ove godine koji je dostigao prvo mesto na Billboard 200 listi.

Dokumentarac o njegovom životu sada je dostupan za gledanje, a uključuje i Travisa Barkera i Megan Foks, kao i nastupe Helsi i Lila Vejna.

Mašin u dokumentarcu objašnjava da je nakon očeve smrti u julu 2020. bio potpuno sam i usamljen, dok je Megan Foks bila u Bugarskoj na snimanju filma.

- Nisam izlazio iz svoje sobe i postajalo mi je sve tamno - rekao je on i dodao da je imao paranoične napade, te da je mislio da će neko da dođe i da ga ubije:

- Počeo sam da dobijam divlju paranoju. Stalno sam postajao paranoičan da će neko doći da me ubije.

Bivši reper je takođe otkrio i da je tokom perida kad je bio paranoičan spavao s puškom pored svog kreveta.

- Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan, koja je bila na setu u Bugarskoj i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cev sačmarice u usta, repetiram i osećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez reči - ispričao je.

Nakon tog trenutka, muzičar je rekao da je shvatio da treba da prestane s drogom, a pomogli su mu Foks i njegova 12-godišnja ćerka. One su mu rekle da ne žele više da razgovaraju s njim kroz veo. Na putu oporavka, Mašin sada živi trezvenim životom i tvrdi da je svoju naviku o drogama zamenio zdravijom zavisnošću...

- Osećam se kao da sam iskopao previše duboku rupu u tome i stvarno moram da se izvučem iz nje i iskopam više u ono što je najvažnije, a to je biti dobar otac - rekao je.

- Trenutno je moj lek po izboru sreća i predanost umetnosti, a ne predanost poroku za koji sam verovao da stvara umetnost. Preduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je prvi put da sam ikad rekao: "Hej, moram da razdvojim ovo dvoje ljudi", a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je preintenzivna za mene - rekao je.

Dokumentarni film "Život u ružičastom" prikazuje uspon Mašina Gana Kelija u muzičkom biznisu i fokusira se na njegovo poreklo i odrastanje u Denveru. U režiji njegovog čestog saradnika Sema Kahila, "Machine Gun Kelly's Life in Pink" pokazuje sve detalje ove rok zvezde koja je zarobila srce zanosne Megan Foks...

Video: Megan Foks sa Apenina: Italijansku misicu povezivali sa Dušanom Vlahovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac Foco

    1. jul 2022 | 00:22

    Ko je ovoj sirovini dao ovakvu ljepoticu. Izgleda da njoj nisu sve daske u glavi

  • Sale

    1. jul 2022 | 08:42

    Jos jedna tuzna prica razmazene osobe kojoj je sve servirano na tacni,i kojoj je zivot samo zabava. U nedostatku zanimljivog,pocinju price o nekakvom tuznom periodu zivota,u kojem on pokazuje svoju hrabrost i jacinu da se bori sa svim strahotama teskog mu zivota. Prica je obicna limunada

  • bache

    6. jul 2022 | 01:20

    Brateeee, kako si je navato, brate?!!!Na koju foru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA