≫ 

Bivša menadžerka tuži Rikija Martina: Zbog mene je zaradio milione, a nije mi ništa platio

Kada je bila uporna u tome da dobije svoj novac, Martin je navodno počeo da joj preti kako bi je ućutkao i zahtevao je da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila

  • 1
Ricky Martin, Riki Martin Foto: Tanjug/AP

Bivša menadžerka Rikija Martina rešila je da tuži popularnog pevača, uz tvrdnje da je on "potpuno i zlonamerno" odlučio da joj ne isplati tri miliona dolara, koje smatra da je zaslužila.

Rebeka Druker navela je u dokumentima kako je zastupala pevača od 2014. do 2018. godine, te da ju je on ponovno angažirao nakon dve godine, svibnju 2020. godine, kada su njegov "lični i profesionalni život bili u totalnom kaosu".

Bivša menadžerka tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red. Ona je rešavala njegove ugovore vezane uz snimanja pesama, turneje i dogovarala sponzorstva, kako se navodi, te mu je pomogla da zaradi milione dolara na svojoj nedavnoj turneji s kolegom i pevačem Enrikeom Iglesijasom.

Osim toga, Druker je izjavila da ga je upravo ona zaštitila 2020. godine kada mu je pretio prekid karijere, angažujući vrhunske advokate koji su rešili stvar, a Riki je iz cele priče izašao neoštećen.

Za sav svoj trud i rad trebala je dobiti proviziju u iznosu od tri miliona dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Izjavila je da je manipulisao s njiom i lagao je, što ju je na kraju prisililo da odustane od saradnje u aprilu ove godine.

Kada je bila uporna u tome da dobije svoj novac, Martin je navodno počeo da joj preti kako bi je ućutkao i zahtevao je da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Druker sada tuži pevača za tri miliona dolara, plus sudska odšteta.

Video: Preslatki su! Riki Martin sa sinom na crvenom tepihu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA