≫ 

Slavni Tom Hardi oduševio: U petoj deceniji kao zver, "razbio" protivnika u Brazilskoj džiu-džici

Nekoliko godina unazad on se posvetio trenirajući BJJ i čak je dostigao rang plavog pojasa u sport

  • 0

Britanski glumac Tom Hardi kojeg su proslavile legendarne uloge poput Bejna i Čarlsa Bronsona do apsolutnog savršenstva, tokom poslednjih nekoliko godina  povuka se iz sveta glumi i potpuno posvetio sportu.

Naime, nekoliko godina unazad on se posvetio trenirajući BJJ i čak je dostigao rang plavog pojasa u sport.

Međutim, ono zbog čega se svi dive slavnom Tomu je baš ta hrabrost da se za razliku od većina svojih kolega koji su se takođe poslednjih godina posvetili "BJJ", on odlučio da iskuša sebe i čak se prijavi na jedno od takmičenja.

Hardi, naravno, nije potpuno sam u takmičenju, jer je njegov kolega glumac Mario Lopez takođe posećivao njegovu lokalnu takmičarsku scenu. Ne samo da se Lopez takmičio u takmičenju Compnet organizovanom posebno za studente Gracie Barra, već je čak odlučio da istupi na strunjače na IBJJF openu.

Zanimljivo, ne samo da su Tom Hardi i Mario Lopez plavi pojasevi u BJJ-u, već imaju i 44, odnosno 48 godina, što ih takođe stavlja u istu starosnu kategoriju. Ako BJJ mečevi slavnih ikada postanu stvar (malo verovatno), onda tu definitivno postoji nešto.

Snimak Toma Hardija koji se takmiči na BJJ turniru sa plavim pojasom i pobeđuje pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA