Španski mediji tvrde: Šakira je bivšeg prevarila sa Rafaelom Nadalom

Kako je objavio španski novinar Džordi Martin, slavna pevačica i jedan od najboljih tenisera današnjice, svoju su navodnu tajnu vezu započeli još 2009. godine

  • 0
Šakira Printskrin: Youtube/Shakira

Pevačica Šakira nakon što je zvanično saopštila da se razvodi od supruga, fudbalera Žerara Pikea, ne prestaje da intrigira

Španski mediji su sada izvukli jednu zanimljivu priču iz prošlosti.

Naime, tamošnji mediji raspisali su se ovih dana o tajnoj vezi Šakire i tenisera Rafaela Nadala, koji čeka prvo dete sa suprugom Ćiskom.

Kako je objavio španski novinar Džordi Martin, slavna pevačica i jedan od najboljih tenisera današnjice, svoju su navodnu tajnu vezu započeli još 2009. godine, u vreme kada je Nadal bio glavna zvezda u njenom spotu "Gypsy".

Iako je u to vreme Šakira navodno bila u vezi s poznatim španskim pjevačem Alehandrom Sanzom, Martin tvrdi kako je imala aferu s Nadalom, koji je tad već započeo vezu s današnjom suprugom.

Šakira je pak godinu dana nakon snimanja tog spota s Nadalom, snimila spot za pesmu "Waka, Waka", u kojoj je glumio Žerar, s kojim je kasnije provela 12 godina i dobila dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA