Novi jezivi detalji smrti En Hejč: Glumica se gušila 45 minuta

Tog kobnog dana, kada se En zakucala u kuću automobilom, očevidac je odmah pozvao službu, a Inside Edition objavio snimak razgovora

  • 0
En Hek Anne Heche Foto: Foto: Profimedia/TMZ/BACKGRID / Backgrid USA, BACKGRID / Backgrid USA

Glumica En Hek izgubila je život nakon što se automobilom zakucala u jednu zgradu. Vozilo kojim je upravljala je odmah počelo da gori, te je glumica zadobila opekotine visokog stepena, a udisala je dim više od 45 minuta, posle čega je bila sedam dana u komi.

I nakon ukazane lekarske pomoći, glumica nije mogla da se oporavi i tragično je okončala svoj život.

Dvadeset minuta bilo je potrebno vatrogascima da se probiju do automobila u kojem je bila zarobljena glumica, a potom još dvadeset minuta kako bi ga izvukli iz zgrade, piše u policijskom izveštaju, prenosi „The Guardian“.

Zbog svega, hitna služba do pokojne glumice nije mogla doći više od 45 minuta. NBC se pozvao na dokumente vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

Tog kobnog dana, kada se En zakucala u kuću automobilom, očevidac je odmah pozvao službu, a Inside Edition objavio snimak razgovora.

Osoba koja je pozvala 911 čula je vrisku iz automobila, ali u tom trenutku nije znala o kome je reč i da li u vozilu ima više osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA