≫ 

Kristina Eplgejt dobila zvezdu na Stazi slavnih: Glumica boluje od teške bolesti, zaplakala tokom obraćanja

Kristina Eplgejt se rasplakala dok je pričala o svojoj ćerki i njenoj podršci u ovom teškom periodu

  • 0
Christina Applegate, Kristine Eplgejt Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Kristina Eplgejt dobila je zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. Ovaj događaj bio je prvo javno pojavljivanje 50-godišnje glumice nakon što joj je dijagnostikovana multipla skleroza.

Naime, glumica se pojavila bosa, a društvo su joj pravili prijatelji i glumci Kejti Sagal i Dejvid Faustino.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Glumica je na vrhu svog manikira napisala poruku „FU MS“ (f*ck you MS), aludirajući na bolest multipla sklerozu, koja joj je dijagnostikovana u proleće 2021. godine.

Eplgejt se rasplakala dok je pričala o svojoj ćerki i zahvaljivala joj što joj je pružila podršku kroz njenu dijagnozu MS.

- Najvažnija osoba na ovom svetu je moja ćerka - rekla je Eplgejt i dodala:

- Ti si mnogo više nego što znaš. Tako si lepa, ljubazna, pametna i zanimljiva. Blagosiljam svaki dan kada se probudim i odvedem te u školu... Hvala što si uz mene kroz sve ovo - dodale je glumica kroz suze.

Eplgejt (50), koja trenutno glumi u seriji „Dead to me“ izjavila je ranije da je najnovija sezona te serije verovatno i njena poslednja.

Podsetimo, Holivudska glumica se dugo godina borila sa rakom dojke, a bila je na vrhuncu slave kada joj je sa samo 36 godina dijagnostifikovana opaka bolest. Iako je isprva od svih krila tu informaciju, progovorila je o svemu dva meseca kasnije i istakla značaj ranog pregleda. Nakon lečenja, Kristini su odstranjeni jajnici i materica, kako rak ne bi napao i te organe.

Kristina je nakon bolesti promenila stil života i ishranu, a osnovala je i organizaciju „Right Action for Women“, koja pomaže ženama koje su u rizičnoj grupi da plate testiranje i ispitivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA