Pogledajte kako izgleda vila Dženifer Lopez u Los Anđelesu: Pevačica pokazala luksuz u kom uživa sa Aflekom

Kuhinja je možda malo nepregledna, pogledajte i sami

  • 1
Dženifer Lopez, Ben Aflek

Printskrin: Instagram/JLo

Dženifer Lopez pokazala je kako izgleda njen raskošni dom u Los Anđelesu gde živi sa suprugom Benom Aflekom i svojom decom. 

U susret projektu na kojem radi, pop diva otvorila je vrata svoje vile američkom magazinu "Vogue", kada  je odgovarala na 73 pitanja.

Prvo pitanje koje joj je novinar postavio glasilo je: "koja je najveća razlika živeti u Los Anđelesu i u Bronksu?"

- Veći plakar - kroz smeh je odgovorila Džej Lo.

Dženifer je gledaocima poželela dobrodošlicu i sprovela ih kroz svoju kuću. Prvo što se na ulazu vidi je ogromno predsoblje sa skupocenim klavirom, kao i veliki sto ukrašen brojnim detaljima, uključujući fotografije sa Benovog i njenog venčanja.

Prostorom dominiraju crno-beli detalji, a taj motiv se ponavlja i na podovima, koji su prekriveni mermerom.

Nakon predsoblja, pevačica ekipu prestižnog magazina odvodi do ne toliko pregledne kuhinje, ali je očigledno da je prostor jednako neverovatan. Na sredini su dva "ostrva", ukrašena orhidejama, ali i trpezarijski sto koji gleda na više dvokrilnih vrata, koja vode u dvorište vile.

Stražnji deo impresivnog imanja čini prostrani trem, zaštićen od kiše i sunca, sa koga se stiže do ogromnog bazena, a u pozadini se vidi da imanje čini još mnoštvo objekata. Pevačica je dodala da je najponosnija što ne mora da napušta svoj dom kako bi se posvetila svom poslu, jer se u sklopu kuće nalazi i njen muzički studio.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 16. jula ove godine na bajkovitom venčanju u društvu porodice i najbližih prijatelja. Ben je tom prilikom svojoj supruzi posvetio emotivni govor, ispisan na čak 12 strana.

Kako izgleda kuća Džej Lo, pogledajte u galeriji.

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA