Pronađeno oproštajno pismo Stivena "Tviča": Isplivali detalji njegovog samoubistva

Stiven je  prebacio svoj telefon na režim rada u avionu tako da nije mogao da ga kontaktiran, piše "TMZ"

  • 0
Stiven "Tvič" Bos Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Stiven "Tvič" Bos (40), poznat kao di-džej koji je pratio Elen Dedženeres tokom nekoliko sezona njenog šoua, pronađen je mrtav pre nekoliko dana, a sada je pronađena i oproštajna poruka koju je ostavio pre no što je sebi oduzeo život.

Naime, on je ostavio oproštajnu poruku u motelu, aludirajući na izazove i probleme s kojima se suočavao u prošlosti, telefon je isključio pre nego što se ubio, prema izveštajima.

Bos, dugogodišnji izvršni producent emisije Elen Dedženeres, čekirao se hotelu "Oak Tree Inn" u Encinu oko 10.30 u ponedeljak.

Pronađen je mrtav u kupatilu sobe sledeći dan kada se nije odjavio.

Stiven je  prebacio svoj telefon na režim rada u avionu tako da nije mogao da ga kontaktiran, piše "TMZ".

Bosova supruga, Alison Holker, kontaktirala je u utorak policiju Los Anđelesa da prijavi njegov nestanak, rekavši da je otišao bez reči dan ranije i da joj ne odgovara na pozive.

Holker je tvrdila da nije bilo svađe ili spora koji bi ga naveli na ovaj čin, samo tri dana nakon godišnjice njihovog braka i izjavila je da je njegov nestanak bio krajnje neuobičajen.

Policija je u pratnji Stivenove supruge pretresla porodičnu kuće u potrazi za bilo kakvim tragovima o njegovom nestanku, ali ubrzo nakon što je stigao poziv hitne pomoći iz obližnjeg motela, gde je domaćica otkrila da je Boss mrtav od prostrelne rane.

Tvič je, podsetimo, postao gostujući di-džej za Elen 2014. godine i bio je uz nju do samog kraja. Postao je i producent emisije 2020. godine.

U javnosti se proslavio u emisiji "So you think you can dance" 2008. godine, gde je pokazao sjajne plesne sposobnosti i osvojio drugo mesto. Pojavljivao se u filmovima "Magic Mike XXL" Ii "Step up".

Suprugu je upoznao kada su se takmičili u "All star" sezoni jednog plesnog takmičenja. Venčali su se 2013. godine, a prošle subote proslavili su devetu godišnjicu braka. U braku su dobili troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA