≫ 

Monika Beluči zaludela svet fotografijom na kojoj pozira bez brusa: Ispod šljokičaste majice nazire se...

Na fotografijama je glumica obučena samo u prozirnu šljokičastu majicu i crne pantalone

  • 2
Monika Beluči Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pozirajući za nemački časopis "Madame" Monika Beluči je pokazala svoje bujne prirodne grudi slikajući se u prozirnoj majici sa šljokicama.

Glumica je privukla pažnju svojim obnaženim fotografijama koje su izašle na naslovnoj strani nemačkog magazina Madame.

Na njima je glumica obučena samo u prozirnu šljokičastu majicu i crne pantalone. Ispod majice ne nosi grudnjak, te su njene bujne i prirodne grudi došle do izražaja.

Monika je jedna od retkih glumica koja se trudi da ostari što prirodnije. Iako su joj dostupni najbolji tretmani nege lica i tela, ona ne preteruje i nije opsednuta podmlađivanjem, a to je potvrdila.

- Nisam opsednuta. Uvek sam bila žena sa oblinama, nikada previše mršava, takva sam jednostavno. I želim da ostarim na miran način. Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao kada imaš 20. Promeniš se. Kada beba dođe u tvoj život, prva stvar koju vidiš je ona. Mi dolazimo na drugo mesto. To nam daje neku drugu perspektivu - ispričala je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Da je prednost dala svojoj ćerki Devi svedoče i svi njeni angažmani na kojima je verno prati upravo Monika, koja je svoju karijeru pomalo skrajnula i posvetila se ćerkama.

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    21. decembar 2022 | 20:06

    Žena je prirodna i kao takva, i sa svojih 58 godina neuporedivo lepša nego devojke sa 20 godina koje su izoperisane, botoksirane, silikonirane...a da i ne pominjemo voštane bezizražajne nakaze njenih godina kojima je osmeh poput šlogiranih frikova u horor filmovima. A na stranu i lepota, ono što je najvažnije je to da je dostajanstvena, inteligentna i samosvesna dama koja prihvata godine i živi bez opterećenja koristeći svaki trenutak sa svim promenama koje su nezaustavljive i neizbežne.

  • master roši

    22. decembar 2022 | 07:17

    Najlepša žena ikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA