≫ 

15 godina je prošlo od filma koji joj je promenio život, a onda je za holivudsku lepoticu sve krenulo nizbrdo

Njena reputacija bila je naglo narušena nakon što se pročulo da je teška za saradnju i nakon što je ružno govorila o svojim projektima u kojima je kasnije glumila

  • 0
Katherine Heigl Foto: Twentieth Century-Fox / Entertainment Pictures / Profimedia

Ketrin Hajgl bila je na vrhuncu slave kada je pre 15 godina snimila film "Zauvek deveruša, nikad nevesta", no nakon toga stvari su za nju krenule nizbrdo.

Jedna od omiljenih romantičnih komedija "Zauvek deveruša, nikad nevesta" premijerno je prikazana pre 15 godina, a i dan danas ima svoje gfanove, baš kao i njena glavna glumica Ketrin, iako nije uvek bilo tako.

Otkako je film postao pravi hit, glumci koji su se proslavili krenuli u različitim smerovima i procurili su i detalji koji do tada nisu bili poznati javnosti. Tako je Katerinina reputacija bila naglo narušena nakon što se pročulo da je teška za saradnju i nakon što je ružno govorila o svojim projektima u kojima je kasnije glumila.

To je uticalo i na njene dalje angažmane i postala je prilično omražena u glumačkom svetu, no uspešne uloge ostvarila je u filmovima "Zalomilo se" i "Gola istina". Zanimljivo je kako se pričalo da joj je suđeno da postane sljedeća Meg Rajan, no takav uspeh svoje starije i slavnije kolegice ipak nije postigla.

Glumica koja je glumila njenu mlađu verziju, Peyton List, ostvarila je uspešnu karijeru kao Dinijeva zvezda, a drugi su bili deo nekih od hit serija, pa je tako James Marsden glumio u "Westworldu" dok je Malin Akerman glumila u "Rebootu".

Ketrin je od 2007. u braku s muzičerem Džošom Kelijem te imaju dve ćerke i jednog sina, zbog kojih je 2010. godine napustila Holivud i odlučila se za miran život u Utahu. Tada je progovorila o svom padu, priznajući da se u nekim trenucima ponašala ružno prema kolegama.

Katherine Heigl Foto: Twentieth Century-Fox / Entertainment Pictures / Profimedia

- Karijera mi se vinula u nebesa kada sam bila u dvadesetima i neću poricati da sam tada bila arogantna. Osećala sam se prilično nedodirljivo i lepo na vrhu sveta. Imala sam osećaj da sam jako naporno radila da to postignem, pa bih stvarno uživala. I sada, ponekad kada pogledam naslovnice časopisa za koje sam pozirala u to doba, i pomislim "devojko, spusti to malo niže". Svi se ponašaju kao *upci u tim godinama - izjavila je za TV Guide in.

Pre nekoliko godina se zbog svog ponašanja javno izvinila, a 2016. godine gostovala je u emisiji "Howarda Sterna SiriusXM" i tvrdila da je napravila veliku grešku na setu serije "Grey's Anatomy" .

- Otišla sam do Shonde Rhimes i rekla da mi je jako žao zbog mog ponašanja - otkrila je.

Ubrzo nakon izvinjena, Ketrin je ponovno počela da dobija nove poslovne prilike, pa tako i ulogu Samanthe Wheeler u seriji "Suits" 2018. godine i dosegla je novi vrhunac popularnosti ulogom u "Ulici krijesnica" 2021. godine.

Katherine Heigl Foto: Barry Wetcher / Entertainment Pictures / Profimedia

- Bio je to kao začarani krug i javna sramota. Čak sam doživela malo javnog maltretiranja i shvatila sam to stvarno, stvarno lično. Nisam znala koliko vredim - rekla je za "The Telegraphov" časopis "Stella" i priznala kako borila s mentalnim zdravljem.

Njeni problemi došli su čak do tačke u kojoj se osećala kao da bi radije bila mrtva i shvatila da treba zatražiti pomoć od svojih voljenih.

- Zamolila sam mamu i muža da mi pronađu mesto gde bih mogla da odem i koje bi mi moglo pomoći jer sam se osećala kao da bih radije bila mrtva - priznala je.

Danas svojoj majci zahvaljuje što joj je pomogla u teškoj fazi njenog života i na kraju je krenula s terapijom koja joj je pomogla s problemima i naposletku je počela da uzima lekove.

Video: Ko je čovek koji leči pola Holivuda i koji je Novaku preporučio protokol 3-6-9

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA