≫ 

Bruk Šilds otkrila da je silovana: Skamenila sam se, mislila sam da je jedno moje "ne" dovoljno

Nije otkrila identitet svog napadača, ali je rekla da se s tim muškarcem, osobom koju je već poznavala, sastala nedugo nakon što je diplomirala

  • 1
Bruk Šilds, Brooke Shields Foto: Instagram/brookeshields

Američka glumica Bruk Šilds (57) u novom dokumentarcu pod nazivom 'Pretty Baby: Brooke Shields', koji je premijerno prikazan u petak, drugoga dana filmskog festivala Sundance, otkrila je da je bila silovana kao mlada holivudska glumica.

Nije otkrila identitet svog napadača, ali je rekla da se s tim muškarcem, osobom koju je već poznavala, sastala nedugo nakon što je diplomirala.

Tada je mislila da je reč o radnom sastanku na kojem će razgovarati o njenoj ulozi u novome filmu.

Muškarac ju je poveo u svoj hotel, pod izgovorom da će joj iz svoje sobe pozvati taksi, no umesto toga je nestao u kupatilo, vratio se potpuno go i napao je, priča.

- Nisam se toliko borila, ni odupirala... Samo se sećam da sam se skamenila. Mislila sam da je jedno moje 'ne' dovoljno. I pritom sam sve vreme samoj sebi govorila - ostani živa i izađi napolje - prisetila se Šilds.

Glumica se prisetila da je, nakon incidenta nazvala svog prijatelja i šefa osiguranja Gavina de Beckera, koji joj je rekao:

- To je silovanje.

No, ona mu je odgovorila kako u to "ne želi u to da veruje" te dosad nije javno progovorila o incidentu. Priča koju se glumica odvažila objaviti nakon brojnih sličnih priznanja poznatih holivudskih glumica potaknutih pokretom #MeToo, jedan je od nekoliko šokantnih trenutaka u dokumentarcu koji će se emitovati na streaming platformi "Hulu".

Prvi deo posvećen je preteranoj seksualizaciji koju je Bruk doživela kao devojčica, nakon objave njene provokativne golišave fotografije u dobi kad je imala samo 10 godina te nakon uloge dečje prostitutke u filmu "Pretty Baby" u dobi od 11 godina.

Video: Ovo je konjički klub u kom je osumnjičeni instruktor jahanja, M.Đ. silovao devojčice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    22. januar 2023 | 10:44

    Medju poznatim licnostima je zavladala pandemija silovanja,sad bi bila vest da neka poznata licnost kaze"nisam bila silovana",a ovako je to vec postalo bljutavo,naravno uz duzno postovanje za one koje su stvarno silovane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA