Preminuo popularni tiktoker u 35. godini: Bolovao je od karcinoma, sin (6) se emotivno oprostio od njega

Rendi je objavio vest o svom stanju još u aprilu, rekavši fanovima da mu je dijagnoza postavljena oko 6 meseci ranije i da mu je ostavljeno 2-3 godine života

  • 0
Randy Gonzalez Printskrin: Instagram/enkyboys

Popularni tiktoker Rendi Gonzalez, otac malenog Brajsa poznatijijim na društvenim mrežama kao "Enkyboys", preminuo je nakon duge i teške borbe s rakom.

Izvor blizak porodici rekao je za TMZ da je Rendi preminuo u sredu ujutro u bolnici nakon što se borio s rakom debelog creva.

Rendi je objavio vest o svom stanju još u aprilu, rekavši fanovima da mu je dijagnoza postavljena oko 6 meseci ranije i da mu je ostavljeno 2-3 godine života.

Tada je izjavio da bi hemoterapija mogla produžiti stvari za još 5 godina.

Njegova deca su pokrenula GoFundMe kako bi prikupili sredstva za njegovo lečenje - nakon što je tvrdio da je odbijen u centru za rak na Univerzitetu u Teksasu, navodeći da nisu uzeli njegovo osiguranje.

On i njegov sin, Brajs, koristili su svoju platformu društvenih medija da šire svest o raku debelog creva i nastavili da stiču ozbiljnu popularnost zahvaljujući svojoj blistavoj dinamici oca i sina.

Inače, na njihovom zajedničkom profilu maleni Brajs se oprostio od svog oca emotivnim statusom.

- Sa velikom tugom objavljujemo da je preminuo moj otac, Rendi Gonzales. Moj tata se dugo borio sa rakom i konačno je u miru sa našim Gospodom. Želeo bih da se zahvalim svima na lepim rečima i saučešću. To zaista mnogo znači. Uradićemo javni memorijal u Hjustonu Teksasu. Više informacija će biti dato kasnije. Ako želite da donirate novac, učinite to tako što ćete donirati na gotovinskoj aplikaciji $Bricethadice Ako želite da pošaljete bilo kakve čestitke ili pisma, pošaljite nam e-poštu. Voleo bih da mogu da te zagrlim i još jednom te poljubim, tata, ali znam da ćeš paziti na mene, mamu i devojčice. Dok te ponovo ne vidim tata. Obećavam da ću te učiniti ponosnim. Volim te - piše u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Randy Gonzalez (@enkyboys)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA