„Gledala sam Džeka Nikolsona dok je imao trojku“: Pamela Anderson otkrila tajne Holivuda

Pamela Anderson prisetila se ovog događaja sa slavnim glumcem u ekskluzivnom intervjuu za „Variety“, koji je objavio brojne detalje njenih memoara

  • 3
Pamela Anderson, Jack Nicholson, Džek Nikolson Foto-kolaž: Tanjug/AP, KEVORK DJANSEZIAN/Getty images/Profimedia

U memoarima koje će uskoro objaviti pod nazivom "Love, Pamela", čuvena glumica Pamela Anderson otkrila je brojne nepoznate intrigantne detalje Holivuda.

Pamela je opisala jedno neobično iskustvo kada je u Plejboj vili naletela na Džeka Nikolsona, koji je imao seks sa dve žene, piše NY Post.

- Svi su se kikotali i ljubili uz zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonikom da popravim sjaj za usne - napisala je glumica u svojoj knjizi, pa je dodala:

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam mogla da pomognem i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo ‘da obavi posao’, jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: ‘Hvala, draga'“.

Pamela Anderson prisetila se ovog događaja sa slavnim glumcem u ekskluzivnom intervjuu za „Variety“, koji je objavio brojne detalje njenih memoara.

Popularna glumica opisala je Pleboj vilu kao mesto slobode.

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena. Biti tamo je bilo zanimljivo iskustvo - opisala je Pamela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    31. januar 2023 | 13:59

    Nije mogla da pomogne 🤣🤣🤣... šta će prevodilac kad je samo mašina....

  • Šumadinac

    31. januar 2023 | 16:02

    A ti??? U kojoj brojci si ti učestvovala

  • Fredy

    31. januar 2023 | 18:00

    Dzek troiku a ti desetirku, slab Dzek naspram tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA