Legendarni Ozi Ozborn u lošem stanju nakon operacije kičme: Otkazao evropsku turneju

Bivši pevač "Black Sabbatha" pao je u kući 2019. godine, što je pogoršalo povrede od gotovo smrtonosne saobraćajne nezgode 2003. godine

  • 1
Ozi Ozborn Foto: Profimedia/Sean Ryan/NFL/IPS / Shutterstock Editorial

Pevač Ozi Ozborn (74) objavio je da nakon teške operacije kičme nije fizički sposoban održati turneju po Europi u maju i junu.

Bivši pevač "Black Sabbatha" pao je u kući 2019. godine, što je pogoršalo povrede od gotovo smrtonosne saobraćajne nezgode 2003. godine.

Ozborn je od pada nastupao na ceremoniji zatvaranja Igara Komonvelta u Birmingamu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u septembru.

- Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim fanovima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću u kojoj sam povredio kičmu. Moj jedini cilj sve ovo vreme bio je da se vratim na scenu - napisao je u sredu fanovima na Instagramu.

Ozborn je istakao i da je s njegovim glasom sve u redu, ali da je nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelija, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo telo još uvek slabo.

Odao je priznanje fanovima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vreme, ali kaže kako je shvatio da nije fizički sposoban da odradi nastupe na evropskoj i britanskoj turneji.

- Nikada ne bih mogao ni da zamislim da će se moje turneje završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći da nastupam, a da ne moram da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje - dodao je Ozi.

Ozi, čije je pravo ime Džon Ozborn, tokom svoje hevi-metal karijere bio je poznat kao Princ tame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    4. februar 2023 | 12:50

    A kad je on u zadnjih 35-40 godina, Bio u dobrom stanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA