Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana na Superboulu nastupila u kombinezonu: Detalji na njoj vredni su više od milion dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na stadionu "State Farm" pojavila se u crvenom kompletu, kojim je naglasila svoj trudnički stomak te otkrila da s reperom ASAP Rokijem očekuje drugo dete

  • 2
Rihanna, Rijana Foto: Tanjug/AP

Rijana nastupila je na poluvremenu Superboula u ne tako glamuroznoj kombinaciji kombinezona i jakne, međutim, njena odeća uz modne dodatke košta neverovatnih 1.2 miliona dolara.

Njen nastup na Superboulu tema je gotovo svih medija i društvenih mreža, a pevačica je privukla pažnju i svojim modnim izdanjem.

Na stadionu "State Farm" pojavila se u crvenom kompletu, kojim je naglasila svoj trudnički stomak te otkrila da s reperom ASAP Rokijem očekuje drugo dete.

Rijana je na sebi imala crvenu jaknu "Alaia" i kombinezon "Loewe" s naglašenim delom preko grudi. Ovom izdanju dodala je patike "Maison Margiela x Salomon Cross", ali i brojne komade nakita. Na ruci je imala sat "Jacob & Co" koji košta 72.000 dolara zahvaljujući remenu i dijamantnom okviru, koji je ukrašen s 360 komada dragog kamenja.

Najskuplji komad koji je nosila ipak je bio prsten "Bayco" s 19.47-karatnim rubinom i brušenim okruglim dijamantima umetnutim u platinu i 18-karatno žuto zlato. Predstavnik brenda je za "Page Six Style" otkrio da vredi neverovatnih milion dolara.

Takođe, nosila je i minđuše čija vrednost se procenjuje na 12.000 dolara, a na sebi je imala i tri "vintidž" dijamantska broša koji vrede 135.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. februar 2023 | 01:59

    Vi pisete sta nosi jedna Rijana, dok je svijet poceo zemljotres da pogadja i toliko ljudi strada. Ma koga boli uvo.

  • Vrednost

    15. februar 2023 | 03:14

    Možeš misliti, da li to stvarno vredi ? Vrednost je relativan pojam. Upitanju je smo materijal u boji koji pokriva telo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA