Vreme čitanja: oko 1 min.

Ar Keli bi zbog pedofilije mogao da okonča u zatvoru: Tužioci traže najstrožu kaznu, suđenje sledeće nedelje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reper ne bi mogao da bude pušten na slobodu sve dok ne napuni 100 godina, ako se sudija složi i sa zahtevom tužilaštva da Keli kaznu od 25 godina zatvora u Čikagu

  • 0
Ar Keli, R Keli, R Kelly pevač Foto: Tanjug/AP

Federalni tužioci zatražili su od sudije u Ilinoisu da osudi pevača Ar Kelija na 25 godina zatvora, na suđenju koje je zakazano sledeće nedelje.

Naime, na osnovu presude za dečju pornografiju i namamljivanje koja je doneta u Čikagu tužioci traže najstrožu kaznu za repera, piše "New York Post".

U ovom slučaju, pevač ne bi mogao da bude pušten na slobodu sve dok ne napuni 100 godina, ako se sudija složi i sa zahtevom tužilaštva da Keli kaznu od 25 godina zatvora u Čikagu odlsluži tek nakon što odsluži i kaznu od 30 godina na koju je osuđen u Njujorku.

- Jedini način da se osigura da Keli neće ponoviti krivično delo je izricanje kazne koja će ga držati u zatvoru do kraja života - piše u vladinom zahtevu koje je sažeto na 37 strana, prenosi pomenuti medij.

Suđenje Keliju u Čikagu zakazano je za četvrtak sledeće nedelje.

Kelijeva advokatica Dženifer Bondžin tražila je kaznu od oko 10 godina, što je najniža kazna za ovu vrstu krivičnog dela. Ona se, ovom prilikom, pozvala na to da „bele rok zvezde“ koje su činile slične prestupe nisu bile kažnjene.

Podsećamo, na prošlogodišnjem suđenju u Čikagu, R.Keli je proglašen krivim po šest od 13 tačaka optužnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA