Vreme čitanja: oko 1 min.

Kijanu Rivs prvi put u javnosti ljubio deset godina mlađu i misterioznu devojku: Slike su spektakl

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je Kijanu u početku skrivao svoju vezu, u poslednje vreme, on sve češće izlazi s devojkom te zajedno, poziraju na crvenim tepisima....

  • 12
Kijanu Rivs, Keanu Reeves Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Kijanu Rivs prvi put je na crvenom tepihu, u javnosti razmenjivao nežnosti sa svojom izabranicom Aleksandrom Grant, a fotografija njihovog poljupca postala je ozbiljno viralna.

Iako je Kijanu u početku skrivao svoju vezu, u poslednje vreme, on sve češće izlazi s devojkom te zajedno, poziraju na crvenim tepisima, a sada je došao i trenutak da pred kamerama podele nešto više.

Glumac i njegova izabranica sada su razmenili i mali poljubac koji su okupljeni fotografi uslikali, jer je nešto što do sada nisu mogli, a fotografija ovog retkog trenutka odmah je obišla svet.

Aleksandra je poput vile na crveni tepih stigla u dugoj lepršavoj crvenoj haljini dok je Kijanu bio pravi gospodin u crnom smokingu.

Dvojac je izgledao vrlo srećno i zadovoljno, a čini se da su se na ovaj postupak odlučili jer njihovi obožavatelji već mesecima vole da čitaju sve o njihovoj ljubavnoj priči.

Vezu s umetnicom Aleksandrom potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli su da se druže te se iz prijateljstva rodila ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    16. april 2023 | 13:44

    Pa devojka izgleda bar deset godina starija od njega😕🤷‍♂️🤷‍♂️

  • Basa

    16. april 2023 | 13:41

    Od koga jje ona mladja? Od moje babe mozda

  • DarkoM

    16. april 2023 | 13:21

    Pa ona deluje 20 godina starija od njega a ne 10 mlađa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA