Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšena ćerka Mika Džegera na Ibici zbog napada na policajca: Navodno je bila pijana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je večerala s prijateljem u jednom restoranu na Ibici i onda su u jednom trenutku postali agresivni prema osoblju restorana

  • 0
Mik Džeger Printskrin: YT/The Glimmer Stone

Britanska dizajnerka nakita i ćerka legendarnog frontmena grupe "Rolling Stones" Mika Džegera, Džejd Džeger, uhapšena je na Ibici zbog navodnog napada na policajca.

Džegerova je večerala s prijateljem u gradu, a onda su u jednom trenuku postali agresivni i nasilni prema osoblju lokala.

Kako pišu španski mediji, ona je večerala s prijateljem u jednom restoranu na Ibici i onda su u jednom trenutku postali agresivni prema osoblju restorana. Njen prijatelj je počeo da viče i pretiti zaposlenima, a uskoro je pozvana i policija.

Policija je došla i pokušala da smiri situaciju, ali Džejd, koja je navodno bila u alkoholizovanom stanju je burno reagovala i napala policajce. Policajac je pokušao da smiri situaciju, a onda je njen prijatelj krenuo na policiju i počeo da urla da su rasisti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA