≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveći skandal u istoriji kvizova: Na prevaru pobedio u "Milioneru", jedan kašalj ga je otkrio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njemu novac koji je osvojio nikada nije isplaćen jer je uhvaćen u prevari.

  • 0
Da li želite da postanete milioner Printskrin: Youtube/Who Wants To Be A Millionaire?

Najveći skandal u istoriji televizije i emotovanja najpopularnijeg kviza na svetu "Želite li da postanete milioner?" dogodio se davne 2001. godine u Britaniji.

Čarls Ingram, bivši vojnik, učestvovao je u britanskom izdanju 'Želite li da postanete milioner?", a jedan je od retkih takmičara koji je došao do kraja - miliona, ali na prevaru.

Naime, njemu novac koji je osvojio nikada nije isplaćen jer je uhvaćen u prevari.

Korisnici društvenih platformi su sada ponovno počeli da komentarišu o tom skandalu i kako su sigurni da su primetili trenutak u kojem je bilo vidljivo da Čarls vara.

Voditelj Kris Tarant postavio mu je pitanje za milion funti koje je glasilo: "Pod kojim imenom je poznat broj jedan iza kojeg sledi sto nula?". Ponuđeni odgovori bili su: Googol, Megatron, Gigabit ili Nanomol.

- Nisam siguran... Mislim da nije megatron. Moram priznati da nikad nisam čuo za googol - rekao je Čarls, a vrlo brzo je promenio mišljenje.

- Procesom eliminacije mislim da je googol, ali ne znam šta je to. Mislim da nije gigabit ni nanomol ni megatron. Stvarno mislim da je googol - rekao je takmičar, što je voditelju bilo čudno.

- Ali mislio si da je nanomol, nikad nisi čuo za googol -rekao mu je voditelj. Nakon duže pauze Ingram je odlučio da je tačan odgovor Gugl i tako je "osvojio" milion funti - koje mu nikada nisu isplaćene.

Da li želite da postanete milioner Printskrin: Youtube/Who Wants To Be A Millionaire?

Na nedavno objavljenom snimku gledaoci su primetili da se čuje kašalj svaki put kada Čarls, dok nabraja ponuđene odgovore, izrekne Googol. Tačnije, njegova supruga Diana i prijatelj koji su bili u publici koristili su kašalj kao znak za tačne odgovore tokom cele emisije.

Prijavio ih je Leri Vajthrst, takmičar s brzog prsta, piše "Večernji list".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA